Program Agentie | Luni – Sambata: 09.00 - 21.00 | Duminica: inchis

Transport persoane TARGU NEAMT - ANGLIA , bilete autocar


Agentia de voiaj Ester Tours ofera bilete ieftine pe ruta TARGU NEAMT - ANGLIA.Plecari cu autocare moderne.Curse saptamanale de transport persoane in zilele de Joi din Targu Neamt la ora 15.30 Autogara Intertrans in marile orase din Anglia :

Calais, Dover, Londra

Reduceri : Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri importante, copiii pana la 2 ani, daca nu ocupa loc, beneficiaza de bilet gratuit, iar intre 2 si 10 ani au 50 % reducere .În pretul biletului sunt incluse Gratuit ca bagaje doua geamantane in limita de 35 kg care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul autocarului.

DUS/
GOING
TARIFE EURO STATII INTORS/RETURN
09.30 CET
08.30 GMT
100 Euro Calais(F)/DoverGB) 15.10
CET
14.10 GMT
11.10 100 Euro Dover Traquel Center 11.30
13.00 100 Euro London- Victoria Station 09.30
Power by - Gstudio.ro