bucuresti birmingham

Transport persoane Bucuresti Birmingham

Doriti sa calatoriti catre Birmingham si cautati cea mai buna solutie pentru transport? Sunteti in locul cel mai bun pentru a rezerva o cursa pentru transport persoane BUCURESTI – BIRMINGHAM cu autocarul. In Birmingham,  al doilea oras ca marime din Anglia, puteti ajunge calatorind in autocare utilate pentru a indeplini standardele de confort si siguranta pe care pasagerii le doresc. Fie ca veti merge cu autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar, veti experimenta o calatorie placuta pe care veti dori sa o repetati. Serviciul de transport cu autocarul Bucuresti – Birmingham pe care noi il propunem se diferentiaza prin calitate si pret de alte oferte similare.

Cursa autocar Bucuresti Birmingham

Organizam curse de autocar Bucuresti – Birmingham in fiecare saptamana, in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI. Plecarile se fac la ora 00.30, din spatele Garii de Nord, din parcarea Muzeul CFR (calea Grivitei).

Bilet autocar Bucuresti Birmingham

Biletele autocar Bucuresti – Birmingham achizitionate prin firma noastra va ofera mai multe avantaje: aveti posibilitatea sa optati pentru una dintre zilele in care se organizeaza curse; in costul unui bilet de 100 Euro/persoana intra si transportul a doua genti de voiaj a caror greutate este de 40 kg (pentru greutate suplimentara se va plati 1 lira/kg); se ofera reduceri pentru grupuri de peste 5 persoane si pentru copiii cu varste de 2-12 ani; copiii de pana in 2 ani vor calatori gratuit.

Ester Tours, firma de transport persoane Anglia, pune mare accent pe comunicarea cu clientii sai. Este foarte simplu sa ne contactati pentru a afla informatiile de care sunteti interesati, folosind numerele de telefon afisate pe site la sectiunea „contact”. Serviciul de transport international persoane Anglia pe care il oferim include curse cu plecare din peste 30 orase romanesti, catre peste 10 orase din UK.

Retineti! Sigur, confortabil si iefin doar cu Ester Tours!

bucuresti birmingham anglia autocar

germania autocar