bucuresti coventry

Transport persoane Bucuresti Coventry

Faptul ca va aflati pe site-ul firmei Ester Tours nu este intamplator! Noi va punem la dispozitie transport persoane BUCURESTI – COVENTRY cu autocarul, in siguranta si confort. Daca luati in calcul avantajul pe care o cursa cu autocarul il are in comparatie cu o cursa cu avionul, ori un transport cu masina personala, veti ajunge la concluzia ca daca veti calatori cu autocarul veti plati mai putin si nu veti fi deloc stresat. Indiferent pentru ce motiv doriti sa calatoriti in Coventry, un oras linistit si cu o rata a criminalitatii aproape inexistenta, noi va oferim serviciul de transport persoane cu care sa ajungeti cu bine la destinatie. Veti calatori in autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar,  dotate cu climatizare, cu sistem audio video, toaleta, scaune rabatabile etc.

Transport autocar Bucuresti - Coventry

Ester Tours va ofera un sistem de programare al curselor organizat dupa nevoile dumneavoastra. Veti putea pleca din Bucuresti in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI, in fiecare saptamana. Serviciul de transport cu autocarul Bucuresti – Coventry va este pus la dispozitie in zilele anterior amintite, la ora 0,30, din spatele Garii de Nord, din parcarea Muzeul CFR (calea Grivitei)

.

Bilet autocar Bucuresti - Coventry

Costul unui bilet este de 100 Euro/persoana, dar include si transportul a doua genti de voiaj cu o greutate de 40 kg, la cala,  si a unui bagaj de mana. In situatia in care greutatea bagajului din cala depaseste 40 kg, se va plati 1 lira pentru fiecare kg suplimentar. La achizitionarea de bilete de autocar Bucuresti - Coventry, grupurile de peste 5 persoane si copiilor de 2-12 ani vor avea reducere din cost, iar  copiii cu varsta de pana in 2 ani vor calatori absolut gratuit. Sunteti la distanta de un telefon pentru a afla orice informatie doriti cu privire la curse de autocar Bucuresti - Coventry.

Retineti! Suntem o firma de transport persoane Anglia atenta la dorintele pasagerilor nostri si promta cu informatii ce privesc orice serviciu de transport international persoane Anglia!


bucuresti coventry anglia autocar

germania autocar