bucuresti dover

Transport persoane Bucuresti Dover

Firma Ester Tours pune la dispozitia clientilor sai servicii transport de persoane BUCURESTI – DOVER cu flota de ultima generatie, condusa de soferi profesionisti capabili sa va duca la destinatie in siguranta.

Transport autocar Bucuresti Dover

Va oferim transport cu autocarul Bucuresti – Dover, in masini (autocare si microbuze) dotate la cele mai inalte standarde, climatizate, cu toaleta ecologica, televizoare, scaune reglabile si rabatabile, astfel incat sa beneficiati de conditii de transport excelente. Indiferent de orasul in care calatoriti, cursele de autocar Bucuresti - Dover vor fi pe placul dvs!

Bilete autocar Bucuresti Dover

Achizitionand bilete de autocar Bucuresti – Dover de la noi, veti plati 100 de Euro si veti putea pleca in calatorie in fiecare zi de LUNI, MIERCURI si VINERI, in fiecare saptamana. In aceste zile, autocarele pleaca la ora 0.30, din spatele Garii de Nord, din parcarea Muzeul CFR (calea Grivitei). Un alt plus al calatoriei consta in faptul ca achizitionand bilete de autocar Bucuresti – Dover de la noi, veti putea transporta absolut gratuit, in cala, doua genti  de voiaj cu o greutate totala de 40 kg, dar si un bagaj de mana.

Suntem o firma de transport persoane Bucuresti Anglia, recunoscuta pe piata transportatorilor datorita atentiei pe care o acordam clientilor nostri. Acordam reduceri pentru grupuri de calatori, pentru copiii cu varste intre 2 si 12 ani, iar micutii dvs, cu varste de pana in 2 ani vor calatori gratuit. Asiguram transport international persoane Anglia pentru toti cei care vor sa ajunga in aceasta tara sa munceasca, sa studieze, ori in scop turistic.

Retineti! Cu firma  Ester Tours ce asigura servicii de transport persoane BUCURESTI – ANGLIA, veti putea ajunge in conditii de siguranta, la preturi mici si in confort in orasul Dover, situat in punctul cel mai apropiat de coasta franceza. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!


bucuresti dover anglia autocar

germania autocar