bucuresti liverpool

Transport persoane Bucuresti Liverpool

Trebuie sa ajungeti in orasul Liverpool si cautati varianta cea mai buna deoarece puteti opta intre avion, masina personala si transport de persoane BUCURESTI – LIVERPOOL cu autocarul? Nu este o intamplare ca va aflati pe acest site, cu siguranta realizati ca cea din urma alternativa de transport este cea mai buna varianta. Un bilet de avion are un pret mult mai mare in comparatie cu biletul unei curse cu autocarul, la fel si combustibilul necesar transportului cu masina personala – si aceste argumente sunt valabile doar daca ne gandim la aspectul financiar.

Transport autocar Bucuresti - Liverpool

Serviciul de transport cu autocarul Bucuresti – Liverpool are insa si alte atu-uri. Calatorind spre Liverpool, un oras de importanta mondiala si o industrie turistica in crestere, veti trece prin locuri fascinante care va vor ramane in memorie si va vor infrumuseta calatoria. Pe de alta parte, autocarele care va transporta sunt dotate in asa fel incat sa ofere confort si siguranta.

Cursa autocar Bucuresti Liverpool

In Bucuresti, imbarcarea pentru cursele de autocar Bucuresti – Liverpool se face din spatele Garii de Nord, din parcarea Muzeul CFR (calea Grivitei), la ora 0,30, in fiecare saptamana in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI. Prin urmare, va puteti alege o anumita zi in care doriti sa calatoriti.

Bilet autocar Bucuresti Liverpool

Achizitionand bilete de autocar Bucuresti – Liverpool de la noi, veti plati 130 de persoana. In acest pret este inclus si transportul a doua genti de voiaj a caror greutate totala nu trebuie sa depaseasca 40 kg. Pentru fiecare kg in plus ce depaseste greutatea admisa se va plati cate 1 lira in plus. Este important sa stiti ca pentru grupuri mai mari de 5 persoane se acorda reduceri. Pentru copiii intre 2 si 12 ani se acorda o reducere de 50% din costul biletului. Pe de alta parte, copiii de pana in 2 ani vor calatori gratuit.

Retineti! Ester Tours, firma de transport persoane Anglia, isi transporta pasagerii sigur, confortabil si iefin!

bucuresti liverpool anglia autocar

germania autocar