bucuresti londra

Transport autocar Bucuresti Londra

Sunteti in cautarea unui transport de persoane BUCURESTI - LONDRA in conditii de confort si la preturi mici? Firma Ester Tours va este alaturi oferind transport cu autocarul Bucuresti - Londra in conditiile pe care vi le doriti.

Cursa autocar Bucuresti Londra

Cursele de autocar Bucuresti Londra, va duc mai aproape de obiectivele pe care le aveti in Anglia. Acestea sunt organizate pe tot parcursul saptamanii, in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI, toate cu plecare la ora 0.30, din spatele Garii de Nord, din parcarea Muzeul CFR (calea Grivitei).

Bilete autocar Bucuresti Londra

Achizitionand de la noi bilete de autocar Bucuresti - Londra, veti plati un pret de 100 Euro, in care este inclus si serviciu de depozitare in cala a doua genti care, impreuna, cantaresc nu mai mult de 40 de kg. De asemenea, in costul biletului platit intra si bagajul de mana pe care il transportati cu dvs.

Suntem o firma de transport persoane ROMANIA – ANGLIA, atenta la nevoilor calatorilor care aleg sa calatoreasca cu noi. Veti calatori in autocare de ultima generatie (Setra, Mercedes, Scania Irizar), modern utilate cu aer conditonat, sistem audio video, toaleta, scaune rabatabile. Ne detasam in randul firmelor de transport international persoane Anglia prin oferte atractive. Preturile sunt calculate in asa fel incat sa si le permita oricine. Oferim reduceri pentru grupuri de mai mult de 5 persoane. Oferim reduceri pentru copiii cu varsta intre 2 si 12 ani, iar micutii dvs. de pana in 2 ani vor calatori gratuit.

Anglia este o tara frumoasa pe care o puteti vizita din diverse motive. Indiferent ca vreti sa ajungeti in Londra pentru a lucra, pentru studii sau in scop turistic, alegand serviciile noastre de transport de persoane Bucuresti - Londra veti fi multumiti pentru seriozitatea si profesionalismul pe care le punem la dispozitia tuturor clientilor.

Retineti!    Cursele de transport persoane Bucuresti - Londra asigurate de Ester Tours, fara stres si in conditii de siguranta, reprezinta  primul pas catre indeplinirea scopului propus!

bucuresti londra anglia autocar

germania autocar