bucuresti luton

Transport persoane Bucuresti Luton

Trebuie sa calatoriti in orasul Luton situat la aproximativ 60 km de Londra si cautati un transport pe placul dvs? Ati ajuns unde trebuie! Ester Tours ofera servicii transport persoane BUCURESTI-LUTON cu autocarul, in conditii de siguranta, confort, fara stres si la un pret potrivit oricarui buzunar. Transportul catre orice oras din Anglia in care asiguram curse cu plecare din peste 30 orase din Romania se desfasoara in conditii ce avantajeaza clientii nostri.

Transport autocar Bucuresti Luton

Asiguram transport cu autocarul Bucuresti – Luton, pe parcursul fiecarei saptamani, in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI, cu plecare din spatele Garii de Nord, din parcarea Muzeul CFR (calea Grivitei), la ora 0.30. Alegand cursele organizate de noi veti beneficia de transport in autocare modern dotate, in asa fel incat sa asigure confortul si celor mai pretentiosi dintre dvs.

Cursa autocar Bucuresti - Luton

Rezervarile la curse de autocar Bucuresti – Luton se pot face simplu, cu un simplu telefon pe care il dati la firma noastra (vezi sectiunea contact). Achizitionand bilete de autocar Bucuresti – Luton de la noi veti plati 100 Euro/persoana. In costul biletului intra si transportul a doua bagaje cu un total de 40 kg, in cala, dar si al unui bagaj de mana. De asemenea, cei care calatoresc intr-un grup mai mare de 5 persoane vor primi reduceri. Reduceri vor primi si copiii cu varste intre 2 si 12 ani. Pe de alta parte, copiii cu varsta de pana in doi ani vor calatori gratuit.

Ester Tours, firma de transport persoane Anglia, este alegerea potrivita cand vine vorba de curse internationale, pentru ca experienta ne recomanda! Flota pe care o punem la dispozitia clientilor este compusa din autocare Setra, Mercedes, Scania Irizar, modern utilate, climatizate, cu sistem audio video, toaleta, scaune rabatabile etc.

Retineti! Asiguram transport international persoane Anglia cu grija fata de confortul si siguranta clientilor nostri si suntem atenti la nevoile acestora.


bucuresti luton anglia autocar

germania autocar