bucuresti maidstone

Transport persoane Bucuresti Maidstone

Ati gasit un loc de munca bine platit in Anglia? Doriti sa studiati in Anglia? Sau pur si simplu doriti sa vizitati aceasta tara? Ati ajuns unde trebuie! Noi va oferim transport persoane ROMANIA – ANGLIA cu autocarul!

Transport autocar Bucuresti Maidstone

 Intre multe alte curse catre Anglia, organizam si transport cu autocarul BUCURESTI- MAIDSTONE – un oras relativ mare, situat la aproximativ o ora distanta de Londra, in partea de sud-est a tarii in care doriti sa calatoriti.

Cursa autocar Bucuresti Maidstone

Firma Ester Tours va ofera posibilitatea de a calatori din Bucuresti la Maidstone in fiecare sapatamana, in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI. Indiferent de destinatia dvs din Anglia, se pleaca din spatele Garii de Nord, din parcarea Muzeul CFR (calea Grivitei), la ora 0.30. Cursele de autocar Bucuresti - Maidstone se realizeaza in autocare de ultima generatie, complet dotate in asa fel incat sa beneficiati de confort sporit.

Cu siguranta, pe langa confortul calatoriei sunteti interesati si de costurile serviciului de transport de persoane BUCURESTI- MAIDSTONE. De la noi puteti achizitiona bilete de autocar Bucuresti - Maidstone la un pret de 100 de Euro/persoana. Luati in calcul si reducerile pe care le facem pentru grupuri si pentru copiii intre 2 si 12 ani. De asemenea, trebuie sa stiti ca micutul dvs. de pana la 2 ani va putea calatori gratuit. In costul biletului veti putea transporta, la cala, bagaj de 40 kg, dar si un bagaj de mana.


Ester Tours este o firma de transport persoane in Anglia atenta la dorintele clientilor sai. Cu noi veti calatori in autocare Setra, Mercedes, Scania Irizar etc. Asiguram servicii de transport international in asa fel incat dvs. sa apelati la serviciile oferite de noi ori de cate ori aveti nevoie!

Retineti! O cursa realizata de noi implica grija, siguranta si confort! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!


bucuresti maidstone anglia autocar

germania autocar