bucuresti manchester

Transport persoane Bucuresti Manchester

Trebuie sa calatoriti catre Manchester si cautati o alternativa care sa indeplineasca toate criteriile pe care le aveti? Ati ajuns unde trebuie! Noi oferim curse in siguranta, confort si ieftine! Toate cursele pe care le propunem pentru Anglia indeplinesc aceste conditii. Serviciul de transport persoane BUCURESTI – MANCHESTER cu autocarul indeplineste aceleasi cerinte deoarece ne dorim sa oferim pasagerilor nostri tot ce este mai bun.

 

Transport autocar Bucuresti - Manchester

Din Bucuresti spre orasul Manchester, cunoscut tuturor iubitorilor de fotbal pentru Manchester United, unul dintre cele mai mari cluburi de  din  se organizeaza curse de autocar in fiecare saptamana in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI. Serviciul de transport cu autocarul Bucuresti – Manchester va este pus la dispozitie in zilele amintite anterior, din spatele Garii de Nord, din parcarea Muzeul CFR (calea Grivitei), la ora 0,30. Ester Tours ofera clientilor sai posibilitatea de a alege curse de autocar Bucuresti – Manchester in ziua pe care acestia o prefera. Este important sa stiti ca veti calatori in autocare moderne, confortabil, economic, sigur si deloc plictisitor daca ne gandim ca pe tot traseul veti putea vedea o multime de locuri fascinante.

Bilete autocar Bucuresti - Manchester

Achizitionand bilete de autocar Bucuresti – Manchester de la noi, veti plati 120 Euro/persoana. In pretul biletului de autocar este inclus si costul a 40 kg de bagaj in cala, dar si al unui bagaj de mana. Puteti transporta si un bagaj suplimentar, platind in plus 1 lira/ 1 kg. In situatia in care doriti sa achizitionati bilete pentru un grup mai mare de 5 persoane veti beneficia de o reducere. De reduceri vor beneficia si copiii cu varste de 2-12 ani. Micutii de pana la 2 ani vor calatori gratuit.

Retineti! Avand in vedere ca suntem o firma de transport persoane Anglia ce pune mai presus de toate comunicarea cu clientul, nu ezitati sa ne sunati pentru orice informatie pe care doriti sa o aflati in legatura cu serviciul de transport international persoane Anglia pe care il oferim!


bucuresti manchester anglia autocar

germania autocar