bucuresti milton keynes

Transport persoane Bucuresti Milton Keynes

Ati ajuns pe acest site pentru ca sunteti in cautarea unui transport de persoane BUCURESTI - MILTON KEYNES cu autocarul! Din start ati facut o alegere foarte buna deoarece autocarul ofera foarte multe avantaje fata de alte mijloace de transport: biletele de avion catre Anglia pot fi foarte costisitoare si necesita timp sa rezervati, iar pe de alta parte, daca ati gandit sa calatoriti cu masina personala, costul combustibilului ajunge la sume foarte mari. Alegand varianta de transport cu autocarul Bucuresti - Milton Keynes veti calatori placut in conditii foarte avantajoase si comode.

Cursa autocar Bucuresti Milton Keynes

Ester Tours ofera curse de autocar Bucuresti - Milton Keynes in fiecare zi de LUNI, MIERCURI si VINERI din saptamana la un pret de 100 Euro/ persoana. Plecarile catre orasul Milton Keynes se fac la ora 0,30, din spatele Garii de Nord, din parcarea Muzeul CFR (calea Grivitei). Indiferent de motivul pentru care ati ales sa calatoriti in cel mai tanar oras din Anglia (are aproximativ 50 de ani vechime), cu noi veti ajunge in siguranta, in autocare modern dotate, in asa fel incat sa le placa si celor mai pretentiosi pasageri.

Bilete autocar Bucuresti Milton Keynes

Achizitionand bilete de autocar Bucuresti - Milton Keynes veti beneficia si de facilitati ce va avantajeaza. Calatoriti cu un copil cu varsta de pana in 2 ani? Daca raspunsul este afirmativ, pentru micutul dvs nu se plateste transportul. Calatoriti intr-un grup mai mare de 5 persoane? Veti primi reducere la costul biletului. De asemenea, reducere la costul biletului va primi si orice copil cu varsta intre 2 si 12 ani. In plus, alegand  cursele noastre veti putea transporta doua genti de voiaj a caror greutate totala poate fi de 40 kg dar si un bagaj de mana.

Retineti! Oferim servicii de transport international persoane Anglia in cele mai bune conditii! Fiind o firma de transport persoane Anglia atenta la nevoile pasagerilor, suntem deschisi la dorintele celor care ne contacteaza si promti in oferirea oricarei informatii cu privire la transportul dorit.


bucuresti milton keynes anglia autocar

germania autocar