bucuresti northampton

Transport persoane Bucuresti Northmpton

Ester Tours ofera transport persoane BUCURESTI – NORTHAMPTON cu autocarul in cele mai bune conditii de siguranta si confort! Northampton este un oras situat la aproximativ 128 km de Londra, in care traiesc multi romani, incantati de faptul ca au gasit in acest oras chirii mai mici si mai multe alternative pentru locuri de munca. Indiferent pentru ce motiv doriti sa calatoriti in acest oras din Anglia, noi va punem la dispozitie transport cu autocarul Bucuresti – Northampton in oferte atractive.

Cursa autocar Bucuresti Northampton

Se calatoreste in autocare Setra, Mercedes, Scania Irizar, modern utilate, climatizate, cu sistem audio video, toaleta, scaune rabatabile etc; si se ofera un sistem de programare al curselor organizat dupa nevoile pasagerilor – sunteti la distanta de un telefon pentru a afla orice informatie doriti cu privire la curse de autocar Bucuresti – Northampton.

Bilete autocar Bucuresti Northampton

Achizitionand bilete de autocar Bucuresti – Northampton de la noi, veti putea opta pentru una dintre cursele organizate in fiecare saptamana, in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI, la ora 0,30, din spatele Garii de Nord, din parcarea Muzeul CFR (calea Grivitei). Un bilet costa 100 Euro/persoana, insa, in acest pret este inclus si bagajul de cala cu o greutate de 40 kg, dar si bagajul de mana. Important de stiut este si faptul ca oferim reduceri grupurilor de peste 5 persoane si copiilor de 2-12 ani. Copiii cu varsta de pana in 2 ani vor calatori absolut gratuit.

Retineti! Firma de transport persoane Anglia, Ester Tours este atenta la dorintele pasagerilor sai si promta cu orice informatie ce priveste serviciul de transport international persoane Anglia. Comunicarea foarte buna cu clientii nostri ne recomanda in randul firmelor similare de pe piata. Cursele de transport persoane asigurate de noi fara stres si in conditii de siguranta, reprezinta  primul pas catre indeplinirea scopului propus!


bucuresti northampton anglia autocar

germania autocar