cluj birmingham 

Transport autocar Cluj Napoca – Birmingham

Indiferent de motivul pentru care doriti transport autocar Cluj Napoca catre Birmingham, Ester Tours este alegerea cea mai buna! De ce noi? Pentru ca noi va oferim posibilitatea de a capalori cu una din cele trei curse organizate saptamanal, pentru ca va asiguram transportul cu autocare si microbuze de ultima generatie si pentru ca noi va oferim un transport la preturi mici. De asemenea, cursele de transport autocar Cluj Napoca catre Birmingham sunt conduse de soferi experimentati capabili sa va duca la destinatia dorita fara incidente.

Transport persoane Cluj Napoca - Birmingham

Intre Cluj Napoca si Birmingham este o distanta de aproximativ 2350 km, de aceea trebuie avut in vedere confortul pasagerilor. Noi organizam transport persoane Cluj Napoca catre Birmingham cu autocare dotate cu aer conditonat, sistem audio video, toaleta, scaune rabatabile. Stiati ca autocarele conduse de soferi profesionisti sunt implicate in mai putine accidente pe km parcurs decat alte vehicule? Noi tinem cont si de acest aspect atunci cand organizam transport persoane Cluj Napoca catre Birmingham.

Curse autocar Cluj Napoca - Birmingham

Ester Tours asigura curse autocar Cluj Napoca catre Birmingham, de trei ori pe saptamana, in zilele de: Luni, Miercuri si Vineri. Se pleaca din parcarea de la Peco OMV, situata pe Calea Turzii, in la ora 8 dimineata. Va stam la dispozitie cu orice informatie suplimentara cu privire la curse autocar Cluj Napoca catre Birmingham.

Bilete autocar Cluj Napoca - Birmingham

Achizitionati bilete autocar Cluj Napoca catre Birmingham pentru 100 euro/persoana si veti beneficia si de posibilitatea de a transporta un bagaj de 40 kg, repartizat in doua genti de voiaj si depozitat la cala. Bilete autocar Cluj Napoca catre Birmingham sunt mai ieftine daca achizitionati pentru transport dus-intors.

 

cluj birmingham anglia autocar

germania autocar