cluj coventry 

Transport autocar Cluj Napoca – Coventry

Ester Tours pune la dispozitia dumneavoastra transport autocar Cluj Napoca catre  Coventry in conditii de siguranta si confort. Ca marime, Coventry  este al 8-lea oras din Anglia. Din Cluj Napoca pana la Coventry aveti de parcurs o distanta mare, de peste 2300 km. Din acest motiv multi dintre dumneavoastra constientizeaza ca au nevoie de un transport sigur, dar si confortabil. Alegand una dintre cursele saptamanale de transport autocar Cluj Napoca catre  Coventry cu Ester Tours, veti calatori sigur, confortabil dar si economic.

Transport persoane Cluj Napoca - Coventry

 Pentru curse de transport persoane Cluj Napoca catre Coventry punem la dispozitia clientilor nostri autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar climatizate si dotate cu toaleta ecologica,  scaune cu cotiera,  masuta si suport picioare, televizoare; astfel cei aproximativ 2300 de km pe care ii aveti de parcurs nu va vor plictisi  si nu vi se vor parea obositor de parcurs. Coventry este un oras frumos pe care il puteti vizita din diverse motive. Indiferent pentru motivul din care doriti sa ajungeti in acest oras, alegand serviciile noastre de transport persoane Cluj Napoca catre Coventry veti fi mai aproape de scopul propus.

Curse autocar Cluj Napoca - Coventry 

Suntem o firma ce pune la dispozitia dumneavoastra curse autocar Cluj Napoca catre Coventry, de trei ori pe saptamana, cu plecare  din parcarea de la Peco OMV, situata pe Calea Turzii, in zilele de Luni, Miercuri si Vineri, la ora 8 dimineata. La cursele autocar Cluj Napoca catre Coventry preturile sunt calculate in asa fel incat sa si le permita oricine.

Bilete autocar Cluj Napoca - Coventry 

Costul unui bilet autocar Cluj Napoca catre Coventry este de 100 Euro/persoana. In costul biletului pentru transport intra si posibilitatea de a duce cu dumneavoastra un bagaj de 40 kg. La achizitionarea de bilete autocar Cluj Napoca catre Coventry primesc reducere copiii de 2-12 ani si grupurile mai mari de 5 persoane.


cluj coventry anglia autocar

germania autocar