cluj dover 

Transport autocar Cluj Napoca – Dover

Ester Tours organizeaza transport autocar Cluj Napoca catre Dover in conditiile cele mai bune de siguranta si confort! Poate ca ati hotarat sa ajungeti la Dover  din dorinta de a va gasi un loc de munca mai bun, sau poate ca v-ati propus sa vedeti stancile albe din Dover sau Castelul Dover, insa orice motiv ati avea sa vizitati acest oras, cu noi veti ajunge cu bine la destinatie!  Cu serviciul de transport autocar Cluj Napoca catre Dover veti tranzita Ungaria, Austria, Germania si Franta, avand parte de o calatorie fara stres, pentru ca masinile sunt conduse de soferi experimentati, pregatiti pentru curse lungi.

Transport persoane Cluj Napoca – Dover

Pentru a parcurge cei aproximativ 2000 de km, bineinteles ca aveti nevoie de transport persoane Cluj Napoca catre Dover sigur si confortabil. Acesta este motivul pentru care cursele de transport sunt realizate doar cu autocare si microbuze de ultima generatie. Pasagerii sunt transportati cu Setra, Mercedes sau Scania Irizar,  climatizate si dotate cu jeturi de ventilatie si diuze directionale, cu monitoare LCD, dvd-player, microfon pentru ghid, toaleta si chiuveta, scaune prevazute cu cotiera,  masuta si suport picioare, rabatabile pentru dormit. Cursele de transport persoane Cluj Napoca catre Dover cu microbuzul sau autocarul sunt preferate de cei mai multi pasageri celor cu avionul sau microbuzul, in primul rand pentru preturile mai mici.

Curse autocar Cluj Napoca - Dover

Imbarcarea in curse autocar Cluj Napoca  catre Dover se face in zilele de Luni, Miercuri si Vineri din parcarea de la Peco OMV, situata pe Calea Turzii.  Cursele autocar Cluj Napoca catre Dover pleaca spre destinatia dorita, in fiecare dintre zilele mentionate, la ora 8 dimineata.

Bilete autocar Cluj Napoca - Dover

Pretul unui bilet autocar Cluj Napoca catre Dover este de 100 Euro/persoana. La achizitionarea de bilete autocar Cluj Napoca catre Dover primesc reducere grupurile mai mari de 5 persoane si copiii de 2-12 ani.

 

cluj dover anglia autocar

germania autocar