cluj liverpool 

Transport autocar Cluj Napoca – Liverpool


Ester Tours ofera transport autocar Cluj Napoca catre Liverpool in standardele unei calatorii fara repros! Aceasta este cea mai buna posibilitate de a ajunge in orasul Liverpool, si nu oricum, ci confortabil, in siguranta si economic. Achizitionand bilete de autocar si microbuz pentru transport Cluj Napoca catre Liverpool de la noi, veti face cea mai buna alegere! Traiul bun implica un salariu bun, iar dumneavoastra trebuie sa stiti ca in Liverpool veti putea gasi locuri de munca bine platite in mai multe industrii. De ce nu? Cu noi, transport autocar Cluj Napoca catre Liverpool poate insemna drumul spre succes!

Transport persoane Cluj Napoca - Liverpool 

Dar Liverpool este un oras care va ofera si oportunitatea de a vizita numeroase obiective turistice (muzee, edificii de cult, piete incarcate de istoria locurilor etc.), iar cu transport persoane Cluj Napoca catre Liverpool sunteti mai aproape de a le vedea. Este important sa parcugeti distantele mari cu masini de ultima generatie care sa va transporte cu bine la destinatie. De aceea pentru transport persoane Cluj Napoca catre Liverpool punem la dispozitia clientilor nostri microbuze si autocare dotate cu aer conditonat, sistem audio video, toaleta, scaune rabatabile etc.

Curse autocar Cluj Napoca - Liverpool 

Asiguram curse autocar Cluj Napoca catre Liverpool in fiecare zi de Luni, Miercuri si Vineri din saptamana. Plecarea se face din parcarea de la Peco OMV, situata pe Calea Turzii, in la ora 8 dimineata. Cursele autocar Cluj Napoca catre Liverpool pe care le organizam sunt cea mai buna solutie pentru dvs.!

Bilete autocar Cluj Napoca - Liverpool 


Cumparand bilete autocar Cluj Napoca catre Liverpool la pretul de 130 de Euro/ persoana, va asigurati si un loc pentru bagaj la cala, in care puteti depozita doua genti de voiaj cu o greutate de 40 kg. Grupurile de peste 5 parsoane si copiii de 2-12 ani au reducere la achizitionarea de bilete autocar Cluj Napoca catre Liverpool.
 

 

cluj liverpool anglia autocar

germania autocar