cluj londra 

Transport autocar Cluj Napoca – Londra

Ester Tours organizeaza curse de transport autocar Cluj Napoca catre Londra, saptamanal. Londra, unul dintre cele mai mari orase din lume,  este situat pe ambele ma­luri ale Tamisei, la aproximativ 2400 km de Cluj Napoca. In acest oras puteti merge pentru a obtine un job mai bun, deoarece  cele  mai multe dintre firmele mari din Anglia isi au sediul central in Londra. Dar, cu transport autocar Cluj Napoca catre Londra puteti merge si ca turist pentru a vizita si multe alte obiective turistice de interes.

Transport persoane Cluj Napoca - Londra

Sunt numeroase motive pentru care sa ne alegeti Ester Tours pentru cursa de transport pe care o doriti, insa ne vom rezuma la cele mai importante: oferim transport persoane Cluj Napoca catre Londra
cu  autocar si microbuz la preturi foarte mici; puteti alege saptamanal intre curse de transport persoane Cluj Napoca catre Londra; veti calatori cu microbuze si autocare dotate potrivit distantelor lungi care va vor transporta confortabil si in siguranta. Cu noi va veti bucura de un traseu minunat, tranzitand Ungaria, Austria, Germania si Franta.

Curse autocar Cluj Napoca - Londra


Va oferim curse autocar Cluj Napoca catre Londra cu plecare din parcarea de la Peco OMV, situata pe Calea Turzii, in zilele de Luni, Miercuri si Vineri, la ora 6 dimineata. Ne puteti contacta pentru a rezerva curse autocar Cluj Napoca catre Londra si pentru a obtine orice alta informatie doriti in plus.

Bilete autocar Cluj Napoca - Londra

Va oferim bilete autocar Cluj Napoca catre Londra la pretul de 100 Euro/persoana. De asemenea, la achizitionarea de bilete autocar Cluj Napoca catre Londra oferim reduceri pentru grupuri  (incepand de la 5 persoane) si pentru copii de 2-12 ani.

 

cluj londra anglia autocar

germania autocar