cluj maidstone 

Transport autocar Cluj Napoca - Maidstone

Ester Tours este o companie ce ofera servicii de transport autocar Cluj Napoca catre Maidstone, dar si din alte orase romaneste catre alte orase din tari europene. Grija noastra constanta este de a identifica si de a pune in aplicare cele mai inovative solutii pentru a oferi cele mai bune conditii de transport. Maidstone este un oras situat la aproximativ o ora distanta de Londra, in partea de sud-est a Angliei, tara in care doriti sa calatoriti. Indiferent ca doriti sa va petreceti o vacanta in acest oras, sau ca ati gasit un loc de munca bine platit, calatoria cu un autocar sau microbus reprezinta cea mai inteleapta alegere pentru transport. Serviciul de transport autocar Cluj Napoca catre Maidstone este ieftin si sigur!

Transport persoane Cluj Napoca - Maidstone

Organizam transport persoane Cluj Napoca catre Maidstone cu autocare si microbuze echipate corespunzator drumurilor lungi. Pasagerii nostri calatoresc in autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar,  climatizate si dotate cu jeturi de ventilatie si diuze directionale, cu monitoare LCD, dvd-player, microfon pentru ghid, toaleta si chiuveta, scaune prevazute cu cotiera,  masuta si suport picioare, rabatabile pentru dormit. Serviciul de transport persoane Cluj Napoca catre Maidstone este organizat cu regularitate, astfel incat pasagerii nostri sa poata alege cursa cea mai buna pentru ei.

Curse autocar Cluj Napoca - Maidstone

Va oferim curse autocar Cluj Napoca  catre Dover in zilele de Luni, Miercuri si Vineri, in fiecare saptamana. Plecarile se fac din parcarea de la Peco OMV, situata pe Calea Turzii, la ora 6 dimineata.
Cursele de autocar Cluj Napoca catre Maidstone pot fi programate telefonic sau prin e-mail. De asemenea, nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatie in plus doriti.

Bilete autocar Cluj Napoca - Maidstone

Achizitionati bilete autocar Cluj Napoca catre Maidstone la pretul de 100 Euro/persoana. In pretul platit pentru bilete autocar Cluj Napoca catre Maidstone este inclus si transportul unui bagaj voluminos la cala.

 

cluj maidstone anglia autocar

germania autocar