cluj manchester 

Transport autocar Cluj Napoca – Manchester

Sunteti interesat de  transport autocar Cluj Napoca catre Manchester, orasul clubului Manchester United, si cautati o alternativa care sa indeplineasca toate criteriile pe care le aveti? Ati ajuns unde trebuie! Ester Tours ofera curse in siguranta, confort si la un pret economic! Toate cursele pe care le propunem pentru transportul international indeplinesc aceste conditii. Serviciul de transport autocar Cluj Napoca catre Manchester indeplineste aceleasi cerinte deoarece ne dorim sa oferim pasagerilor nostri tot ce este mai bun in ceea ce tine de cursele de transport pe distante lungi.

Transport persoane Cluj Napoca - Manchester

Va oferim transport persoane  Cluj Napoca catre Manchester, in masini (autocare si microbuze) dotate la cele mai inalte standarde, climatizate, cu toaleta ecologica, televizoare, scaune reglabile si rabatabile, astfel incat sa beneficiati de conditii de transport excelente. Indiferent de orasul in care calatoriti, cursele de transport persoane  Cluj Napoca catre Manchester vor fi pe placul dvs si la inaltimea asteptarilor pe care le aveti.

Curse autocar Cluj Napoca - Manchester

Saptamanal, in zilele de Luni, Miercuri si Vineri puteti alege curse autocar Cluj Napoca catre Manchester. Imbarcarea se face din parcarea de la Peco OMV, situata pe Calea Turzii, in la ora 8 dimineata. Cursele autocar Cluj Napoca catre Manchester pe care le organizam sunt confortabile, sigure si economice!

Bilete autocar Cluj Napoca - Manchester

Achizitionati bilete autocar Cluj Napoca catre Manchester la pretul de 120 de Euro/ persoana, va asigurati si de un loc de bagaj la cala cu o greutate de 40 kg. La biletele autocar Cluj Napoca catre Manchester oferim reduceri considerabile pentru grupuri  (incepand de la 5 persoane) si pentru copii de 2-12 ani. Copiii de pana la 2 ani pot calatori gratuit, tinuti in brate de catre insotitori. Pentru orice informatie suplimentara cu privire la curse de transport international, nu ezitati sa ne contactati!

 

cluj manchester anglia autocar

germania autocar