cluj northampton 

Transport autocar Cluj Napoca – Northampton

Oferim transport autocar Cluj Napoca catre Northampton in curse organizate saptamanal. Acest oras din Anglia este cunoscut ca fiind capitala moldovenilor in UK, evident,  pentru faptul ca aici s-au stabilit si muncesc foarte multi moldoveni. Acest oras situat la aproximativ 128 km de Londra, ofera celor care s-au stabilit aici chirii mai mici si mai multe alternative pentru locuri de munca. Cu transport autocar Cluj Napoca catre Northampton va veti putea vedea familia in mod constant si veti calatori in cele mai bune conditii.

Transport persoane Cluj Napoca - Northampton

Organizam transport persoane Cluj Napoca catre Northampton cu regularitate, in fiecare saptamana, astfel incat clientii nostri sa poata alege ziua cea mai potrivita pentru calatorie. Transportul se realizeaza numai cu masini echipate moderne, atat microbuze cat si autocare. Cu serviciul de transport persoane Cluj Napoca catre Northampton veti beneficia de o calatorie sigura si confortabila.

Curse autocar Cluj Napoca - Northampton

Asiguram curse autocar Cluj Napoca catre Northampton cu plecare din parcarea de la Peco OMV, situata pe Calea Turzii, in zilele de Luni, Miercuri si Vineri, la ora 8 dimineata. Nu ezitati sa ne contactati pentru a rezerva curse autocar Cluj Napoca catre Northampton si pentru a obtine orice alta informatie doriti cu privire la cursa de transport.

Bilete autocar Cluj Napoca - Northampton

Cumparati bilete autocar Cluj Napoca catre Northampton la pretul de 100 Euro/persoana si veti benefiacia si de transport gratuit, la cala, a 40 kg bagaj repartizat in doua genti de voiaj. Se poate transporta si o cantitate mai mare de bagaj, dar pentru fiecare kg in plus se plateste suplimentar. Biletele de autocar Cluj Napoca catre Northampton au reducere pentru grupuri de persoane  mai mari de 5 persoane si pentru copii de 2-12 ani.

cluj northampton anglia autocar

germania autocar