craiova birmingham

Transport persoane Craiova Birmingham

Ati hotarat sa calatoriti in Birmingham si cautati modalitatea cea mai buna de transport? Luati in calcul sa mergeti cu masina personala? Ganditi-va ca din Craiova pana in  Birmingham va trebui sa parcurgeti aproximativ 2600 km, ceea ce inseamna aproximativ 190 l benzina (la un consum de 7,5 l/100 Km) si, in plus, mult stres! Luati in calcul sa mergeti cu avionul?  Ganditi-va ca va trebui sa platiti un bilet ce costa putin sub 200 de euro si sa mai suportati si stresul pe care il implica escalele. Alegeti serviciul de transport persoane CRAIOVA - BIRMINGHAM cu autocarul si veti avea urmatoarele avantaje: platiti 100 Euro/persoana; veti calatori in autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar,  climatizate, cu toaleta ecologica, televizoare, scaune reglabile si rabatabile, astfel incat sa beneficiati de conditii de transport excelente; veti trece prin locuri foarte frumoase ce va vor ramane in memorie!

Transport autocar Craiova Birmingham

Organizam transport cu autocarul Craiova – Birmingham, in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI, din fiecare saptamana. Imbarcarea pentru  cursele de autocar Craiova – Birmingham se face din Parcarea McDonalds de pe Calea Bucuresti, in zilele amintite anterior, la 4 dimineata.

Bilete autocar Craiova Birmingham

Cumparand bilete de autocar Craiova – Birmingham, prin Ester Tours,  firma de transport persoane in Anglia, veti primi si reduceri atunci cand calatoriti in grupuri mai mari de 5 persoane. De asemenea, se primesc reduceri de 50% din costul biletului pentru copiii cu varste intre 2 si 12 ani. Copilul dvs de pana in 2 ani poate calatori gratuit daca il tineti in brate. In pretul de 100 de Euro, al unui bilet normal, se pot transporta in cala un bagaj de 40 kg distribuit in doua genti de voiaj, dar si un bagaj de mana. Daca doriti sa transportati un bagaj mai mare de 40 kg veti plati suplimentar, 1 lira pentru 1 kg de bagaj in plus.

Retineti! Ne puteti contacta pentru orice informatie de care aveti nevoie in legatura cu serviciul de transport international persoane Anglia!

craiova birmingham anglia autocar

germania autocar