craiova coventry

Transport persoane Craiova Coventry

Din anumite motive doriti sa calatoriti in orasul Coventry?  In situatia in care ati ales sa va deplasati in acest oras in care in prezent traiesc mii de etnici romi (care muncesc onorabil si isi platesc taxele la  stat si cheltuielile de intretinere, au copii reusiti care merg la scoala si  obtin rezultate foarte bune) si unde rata infracţionalitatii este printre cele mai scazute din Marea Britanie, ati ajuns bine pe acest site! Noi va oferim transport de persoane CRAIOVA – COVENTRY cu autocarul.

Transport autocar Craiova Coventry

Organizam transport cu autocarul Craiova – Coventry, cu autocare de ultima generatie. Pentru curse de autocar Craiova – Coventry va puteti  imbarca in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI, din fiecare saptamana, la ora 4 dimineata, din Parcarea McDonalds de pe Calea Bucuresti.

Bilete autocar Craiova Coventry

Achizitionand bilete de autocar Craiova – Coventry pentru un pret de 100 Euro/ persoana va asigurati un transport in siguranta si confort. Pentru orice cursa catre Anglia pe care o achizitionati de la noi sunt situatii in care vi se fac reduceri: in situatia in care calatoriti in grupuri de peste 5 persoane; pentru copii cu varsta de 2-12 ani, pentru care se plateste doar 50% din costul unui bilet normal; si pentru copiii de pana in 2 ani, pe care daca ii veti tine in brate vor calatori gratuit. In pretul unui bilet puteti transporta in cala un bagaj de 40 kg distribuit in doua genti de voiaj, dar si un bagaj de mana. Pentru cantitatea de bagaj ce depaseste 40 kg se plateste suplimentar, 1 lira pentru 1 kg de bagaj ( exemplu: pentru 10 kg ce depasesc cele 40 de kg admise, se vor plati in plus 10 lire).

Retineti! Cu Ester Tours, firma de transport persoane in Anglia, sunteti mai aproape de scopul pe care vi-l propuneti! Contactati-ne pentru ori informatie de care aveti nevoie in legatura cu serviciul de transport international persoane Anglia!


craiova coventry anglia autocar

germania autocar