craiova dover

Sunteti in cautarea unui transport de persoane CRAIOVA – DOVER cu autocarul? Va doriti o alternativa la transportul cu avionul sau masina personala pentru ca implica un pret mare? Ester Tours va poate oferi ceea ce aveti nevoie – un bilet ieftin pentru un transport cu autocarul, confortabil si sigur, catre orasul in care doriti sa ajungeti.

Transport autocar Craiova - Dover

Intre serviciile de transport de persoane ROMANIA – ANGLIA cu autocarul, pe care le oferim din 30 orase ale tarii, catre aproximativ 11 orase din Anglia, face parte si cel de transport cu autocarul Craiova – Dover.  Imbarcarea pasagerilor din Craiova se face dimineata la ora 4, in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI, in fiecare saptamana, din
Parcarea McDonalds de pe Calea Bucuresti.

Cursa autocar Craiova - Dover

Asadar, aveti posibilitatea ca in fiecare saptamana sa optati pentru una din cursele de autocar Craiova – Dover de 3 ori pe saptamana, dupa necesitatile pe care le aveti. Se calatoreste in autocare Setra, Mercedes, Scania Irizar etc, dotate cu echipament si facilitati care respecta cele mai înalte cerinte si sunt conduse de soferi cu experienta, capabili sa va transporte la destinatia dorita in cele mai bune conditii. 

Bilete autocar Craiova - Dover

Achizitionand bilete de autocar Craiova – Dover, veti plati 100 de Euro/persoana. In acest pret veti putea transporta si doua genti de voiaj sau doua geamantane, a caror greutate totala nu trebuie sa depaseasca 40 kg. Daca doriti sa transportati o greutate mai mare, va trebui sa platiti in plus cate o lira pentru fiecare kg ce depaseste greutatea admisa. Acordam reduceri grupurilor mai mari de 5 persoane dar si copiilor cu varste intre 2 si 14 ani. Micutii de pana in 2 ani vor putea sa calatoreasca gratuit.

Retineti! Din respect pentru clientii nostri suntem prezenti atunci cand acestia ne contacteaza pentru a obtine mai multe informatii. Ester Tours, firma de transport persoane Anglia, asigura servicii de transport international la cele mai inalte standarde, din respect pentru cei care ne aleg.

craiova dover anglia autocar

germania autocar