craiova liverpool

Transport persoane Craiova Liverpool

Cautati o modalitate de transport de persoane CRAIOVA – LIVERPOOL cu autocarul? Ati ajuns in locul potrivit pentru ca noi va putem pune la dispozitie solutii foarte bune si eficiente. Ganditi-va ca aveti de parcurs aproximativ 2700 de km si din acest motiv trebuie sa optati pentru un transport cu autocarul Craiova – Liverpool sigur si comod. Cu noi veti calatori in autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar,  dotate cu aer conditionat, toaleta ecologica, televizoare, scaune reglabile si rabatabile etc. Liverpool este un oras deosebit de frumos in care fie ca mergeti sa munciti, fie ca mergeti cu scop turistic, merita sa ajungeti cu o stare de spirit buna. Iar dupa un transport confortabil nu puteti ajunge altfel.

Curse autocar Craiova Liverpool

Atenti la nevoile clientilor nostri, organizam curse de autocar Craiova – Liverpool, de mai multe ori pe saptamana, astfel incat fiecare dintre dvs sa poata alege ziua potrivita. Imbarcarile se fac din Parcarea McDonalds de pe Calea Bucuresti, in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI, din fiecare saptamana, la 4 dimineata. Cursa de transport cu autocarul Craiova-Liverpool se desfasoara pe parcursul a aproximativ doua zile.

Bilete autocar Craiova Liverpool

De la noi puteti achizitiona bilete de autocar Craiova – Liverpool la un pret de 130 Euro/persoana. Veti primi reduceri atunci cand calatoriti in grupuri de peste 5 persoane, dar si pentru copiii dvs cu varste de 2 - 12 ani. Pentru copiii de pana in 2 ani pe care pe durata calatoriei ii tineti in brate nu veti plati bilet. Un alt avantaj pe care Ester Tours, firma de transport persoane in Anglia, il pune la dispozitia pasagerilor este transportul unui bagaj de 40 kg, in cala. Pentru fiecare kg ce depaseste greutatea DE 40 kg inclusa in costul unui bilet, se va plati in plus cate 1 lira.

Retineti! Ne puteti contactati pentru orice informatie de care aveti nevoie in legatura cu serviciul de transport international persoane Anglia!


craiova liverpool anglia autocar

germania autocar