craiova londra

Transport persoane Craiova Londra

Capitala Angliei si a Regatului Unit,  Londra este orasul in care va doriti sa ajungeti pentru ca doriti sa munciti acolo, sa studiati, sa va vizitati prietenii ori familia, pur si simplu in scop turistic sau indiferent orice alt motiv. Bineinteles ca sunteti pusi in situatia de a alege modul in care veti calatori catre acest mare oras. Aveti mai multe variante: avion, masina personala si autocar. Din moment ce va aflati pe acest site stiti ce beneficii are serviciul de transport de persoane CRAIOVA - LONDRA cu autocarul. Autocarele care va transporta in Londra sunt foarte moderne si pot satisface un serviciu in siguranta, confort si pe deasupra si economic – dat fiind costurile reduse.

Transport autocar Craiova Londra

Pentru a beneficia de serviciul de transport cu autocarul Craiova-Londra oferit de firma noastra, va trebui sa achizitionati un bilet al carui cost pentru o persoana este de 100 de Euro. Alegand sa plecati din Craiova, va trebui sa va imbarcati din Parcarea McDonalds de pe Calea Bucuresti, de unde se pleaca in fiecare saptamana.  Organizam curse de autocar Craiova-Londra  in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI, la ora 4 dimineata.

Bilete autocar Craiova Londra

Achizitionand bilete de autocar Craiova-Londra  intr-un grup mai mare de 5 persoane, veti putea obtine o reducere. De asemenea, de o reducere de 50% din costul unui bilet beneficiaza si copiii cu varste intre 2 si 12 ani. Micutii cu varste de pana in 2 ani pot calatori in mod absolut gratuit. Intre facilitatile pe care Ester Tours, firma de transport persoane Anglia, le ofera pasagerilor sai, intra si transportul unui bagaj de 40 de kg in costul biletului, dar si a unui bagaj de mana.

Retineti! Asiguram transport international persoane Anglia in conditii de siguranta si confort, si suntem la dispozitia dvs, raspunzandu-va telefonic la orice intrebare cu scopul de a va informa corect!

craiova londra anglia autocar

germania autocar