craiova luton

Transport autocar Craiova Luton

Cautati transport de persoane CRAIOVA - LUTON cu autocarul?  Nu intamplator ati ajuns pe acest site! Noi suntem in masura sa va punem la dispozitie curse cu autocarul asa cum va doriti: sigur, confortabil si economic! Situat la 60 km de Londra si gazduind o comunitate romaneasca de câteva mii de persoane, orasul Luton este locul in care puteti ajunge, indiferent de scopul pe care il aveti, alegand din oferta noastra serviciul de transport cu autocarul Craiova – Luton.

Cursa autocar Craiova Luton

Din Craiova, organizam curse de autocar Romania –Anglia in fiecare saptamana, iar in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI, la ora 4 dimineata, din Parcarea McDonalds de pe Calea Bucuresti, va puteti imbarca pentru curse de autocar Craiova – Luton.

Bilet autocar Craiova - Luton

Achizitionand bilete de autocar Craiova – Luton, veti putea calatori sigur si confortabil in autocare de ultima generatie Setra, Mercedes sau Scania Irizar, climatizate, utilate cu sistem audio video, toaleta, scaune rabatabile etc. Costul unei curse din Craiova catre Luton este de 100 Euro/persoana. In pretul biletului veti putea transporta fara a plati un cost suplimentar un bagaj de 40 kg, ce poate fi repartizat in doua genti de voiaj. Pentru 1 kg de bagaj ce trece peste greutatea admisa va trebui sa platiti o lira (1 lira/kg pentru ce trece de 40 kg). La achizitionarea biletului veti primi reduceri in situatia in care calatoriti in grup mai mare de 5 persoane. Reduceri de 50% primesc copiii cu varste intre 2 si 12 ani. Pentru copiiii de pana la 2 ani nu este necesar sa achizitionati bilet, il puteti tine in brate si nu veti plati nimic in plus fata de biletul dvs.

Retineti! Ester Tours, firma de transport persoane in Anglia, va sta la dispozitie cu orice informatie doriti. De noi va desparte un simplu telefon! Organizam transport international persoane Anglia in siguranta, confort si economic!

craiova luton anglia autocar

germania autocar