craiova maidstone

Ati hotarat sa vizitati din indiferent ce motiv orasul Maidstone situat la aproximativ o ora de Londra? Cautati o solutie de transport persoane CRAIOVA – MAIDSTONE cu autocarul? Pe acest site ati gasit ceea ce cautati! Noi va oferim cea mai sigura si confortabila solutie, pentru ca suntem o firma ce asigura transport din peste 30 de orase romanesti catre peste 10 orase mari din UK. Autocarele cu care calatoresc clientii nostri sunt dotate cu aer conditionat, sunt dotate cu monitoare LCD, dvd-player si microfon pentru ghid care va informeaza cu privire la traseul parcurs, traseu care va va impresiona in mod placut. Toate autocarele sunt dotate cu toaleta si chiuveta, scaune cu cotiera,  masuta si suport picioare, rabatabile pentru dormit.

Transport autocar Craiova Maidstone

Serviciile de transport cu autocarul Craiova-Maidstone implica imbarcarea pagerilor, in fiecare saptamana, in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI, la ora 4 dimineata, din Parcarea McDonalds de pe Calea Bucuresti, dupa care se pleaca spre destinatia propusa.

Cursa autocar Craiova Maidstone

Ester Tours, firma de transport persoane Anglia, ofera reduceri la cursele de autocar Craiova-Maidstone in urmatoarele conditii: la grupuri mai mari de 5 persoane si la copii cu varste intre 2 si 12. Pe de alta parte, veti putea transporta gratuit copiii in varsta de pana in 2 ani.

Bilete autocar Craiova Maidstone

Achizitionand bilete de autocar  Craiova - Maidstone de la noi, veti plati 100 de Euro de persoana. Biletul achizitionat ofera pasagerului posibilitatea de a transporta si un bagaj de 40 de kg, distribuit in doua genti de voiaj ce vor fi depozitate in cala pana la destinatie, dar si un bagaj de mana. Daca doriti sa transportati mai mult de 40 de kg de bagaj, va trebui sa platiti cate o lira in plus pentru fiecare kg de bagaj pe care doriti sa-l transportati suplimentar.

Retineti! Pentru orice informatie cu privire la serviciul de transport international persoane Anglia, nu ezitati sa ne contactati!

craiova maidstone anglia autocar

germania autocar