craiova manchester

Transport persoane Craiova Manchester

Sunteti in momentul in care doriti sa alegeti o modalitate de transport catre Manchester? Trebuie sa stiti ca cea mai buna modalitate de transport trebuie sa asigure siguranta si  confort, dar trebuie sa fie si economic. Cel mai probabil sunteti in situatia de a alege intre avion, masina personala sau o cursa cu autocarul. Luati insa in calcul ca: pretul biletului de avion se incadreaza undeva intre 160 de Euro si 260 Euro, iar calatoria implica escale; cu masina personala va trebui sa parcurgeti aproximativ 2700 km, ceea ce implica un cost de aproximativ 300 Euro pentru combustibil, dar si stresul traficului. Luati in calcul si faptul ca un transport de persoane CRAIOVA - MANCHESTER cu autocarul costa numai 120 de Euro si se desfasoara in conditii de confort si siguranta.

Transport autocar Craiova Manchester

Oferim transport cu autocarul Craiova – Manchester, din Parcarea McDonalds de pe Calea Bucuresti, in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI, din fiecare saptamana. Imbarcarea pentru  cursele de autocar Craiova – Manchester se face la 4 dimineata.

Bilete autocar Craiova Manchester

Pentru bilete de autocar Craiova – Manchester achizitionate de la Ester Tours, firma de transport persoane in Anglia, veti plati 120 Euro/persoana. Pretul biletului suporta reducere atunci cand calatoriti in grupuri de peste 5 persoane. De asemenea, pentru copiii cu varste intre  2 si 12 ani se plateste doar 50% din costul unui bilet normal. Micutii dvs de pana in 2 ani vor fi transportati gratuit daca ii veti tine in brate pe durata calatoriei. Un alt avantaj al transportului de persoane Craiova – Manchester cu autocarul este dat de faptul ca in pretul unui bilet se pot transporta gratuit, in cala, doua genti de voiaj cu greutate totala de 40 kg, dar si un bagaj de mana. Veti putea transporta si o greutate mai mare, dar pentru fiecare kg ce depaseste greutatea inclusa in costul unui bilet, se va plati in plus cate 1 lira.

Retineti! Suntem promti la dorintele dvs si asteptam sa ne contactati
pentru orice informatie de care aveti nevoie in legatura cu serviciul de
transport international persoane Anglia

craiova manchester anglia autocar

germania autocar