craiova milton keynes

Ati hotarat sa calatoriti in Milton Keynes si sunteti la momentul in care cautati alternativa cea mai comoda, sigura si economica de transport? Sunteti unde trebuie! Noi va putem oferi solutia cea mai avantajoasa! Intre numeroasele curse pe care le organizam in Anglia, oferim si transport de persoane CRAIOVA - MILTON KEYNES cu autocarul. Orasul Milton Keynes este numit de unii dintre cei care locuiesc acolo un oras atipic, deoarece este un oras linistit in comparatie cu alte orase din Anglia, insa trebuie sa stiti ca ofera multe locuri de munca.

Transport autocar Craiova Milton Keynes

Organizam transport cu autocarul Craiova - Milton Keynes in fiecare saptamana. Puteti alege una dintre cele trei curse de autocar Craiova - Milton Keynes, organizate in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI, la ora 4 dimineata, cu plecare din parcare McDonalds

Cursa autocar Craiova Milton keynes

Alegand sa cumparati bilete de autocar Craiova - Milton Keynes de la noi, veti putea beneficia si de reduceri in situatia in care calatoriti intr-un grup mai mare de 5 persoane. Costul unui bilet (normal – fara reducere) de autocar pentru cursa  Craiova - Milton Keynes este de 100 de euro. Pentru copiii de 2-12 ani se vor plati pentru un bilet 50 Euro, iar pe cei mai mici de 2 ani ii puteti tine in brate, in acest fel nefiind nevoie sa mai platiti pentru micuti. Pe de alta parte, in costul biletului achizitionat veti putea transporta la cala, 40 kg bagaj, distribuit in doua genti de voiaj, dar si un bagaj de mana. Se pot transporta si mai multe kg de bagaj la cala, dar pentru fiecare kg ce trece peste cele 40 kg admise, se va plati cate 1 lira.

Retineti! Indiferent de motivul pentru care ati hotarat sa calatoriti in acest oras, alegand o cursa de transport prin Ester Tours, firma de transport persoane in Anglia, veti ajunge in siguranta, confort (se calatoreste in autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar modern echipate) si la un pret bun pe care si-l poate permite orice persoana!


craiova milton keynes anglia autocar

germania autocar