craiova Northampton

Transport persoane Craiova Northampton

In randul romanilor plecati in Anglia, orasul Northampton este cunoscut ca fiind capitala moldovenilor, un loc in care oamenii se cunosc intre ei si traiesc in respect. Ati hotarat sa vizitati acest oras situat la aproximativ 80 km de Londra? Aflandu-va pe acest site stiti sigur ca serviciul de transport de persoane CRAIOVA – NORTHAMPTON cu autocarul este cea mai buna alegere din cel putin trei motive: costuri mici in comparatie cu avionul si masina personala; confort – toate autocarele cu care se organizeaza cursele de transport sunt confortabile si bine utilate; si siguranta – autocarele Setra, Mercedes sau Scania Irizar sunt conduse de  soferi profesionisti constienti ca sunt responsabili de siguranta pasagerilor.

Transport autocar Craiova Northampton

Organizam transport cu autocarul Craiova - Northampton in fiecare zi de LUNI, MIERCURI si VINERI, din fiecare saptamana. Imbarcarile se fac din Parcarea McDonalds de pe Calea Bucuresti, dimineata, la ora 4.

Bilet autocar Craiova Northampton

Cumparand bilete de autocar Craiova – Northampton de la Ester Tours, firma de transport persoane in Anglia, veti putea beneficia de mai multe facilitati si cand vine vorba de pret. Un bilet normal poate fi achizitionat la 100 Euro/persoana. Se fac reduceri pentru urmatoarele categorii de pasageri: grupuri de peste 5 persoane; copii 2-12 ani, pentru care se plateste doar 50% din costul unui bilet normal; si copii de pana in 2 ani, pe care daca ii veti tine in brate vor calatori gratuit. Pe de alta parte, in pretul unui bilet se pot transporta gratuit, in cala, doua genti de voiaj cu greutate totala de 40 kg, dar si un bagaj de mana. Pentru fiecare kg ce depaseste greutatea inclusa in costul unui bilet, se va plati in plus cate 1 lira.

Retineti! Cu Ester Tours, firma de transport persoane in Anglia, orice calatorie reprezinta o experienta frumoasa. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatie legata de serviciul de transport international persoane Anglia!

craiova Northampton anglia autocar

germania autocar