petrosani birmingham 

Transport persoane Petrosani Birmingham

Cautati un transport de persoane PETROSANI – BIRMINGHAM cu autocarul? Avand in vedere ca Birmingham este al doilea oras ca marime de Regatul Unit si este unul dintre cele mai mari centre industriale din lume, unul dintre motivele pentru care doriti sa ajungeti poate fi acela ca ati gasit un loc de munca bine platit. Dar Birmingham este si un oras turistic important, un motiv in plus pentru a-l vizita. Insa, indiferent de motiv, cursa cu autocarul in care va imbarcati trebuie sa va transporte in siguranta si confort.

Transport autocar Petrosani Birmingham

Noi asiguram transport cu autocarul Petrosani – Birmingham cu Setra, Mercedes sau Scania Irizar, autocare in care veti simti confortul datorita dotarilor cu scaune extra-moi, spatare de spate mai inalte, aer conditionat cu ajustare fina, monitoare mari, lumini de lectura LED si iluminare LED pentru culoar, microfon pentru ghid, toaleta si chiuveta etc.

Curse autocar Petrosani Birmingham

Toate aceste conditii de transport sunt necesare pentru distante lungi, cum este si cea pe care doriti sa o parcurgeti. Va puteti imbarca in curse de autocar Petrosani – Birmingham, saptamanal, in fiecare zi de LUNI, MIERCURI si VINERI, din Piata Victoriei (statia de maxi-taxi), la 9 dimineata.

Bilete autocar Petrosani Birmingham

Un bilet pentru cursa Petrosani – Birmingham costa 100 Euro/persoana.  Achizitionand de la noi bilete de autocar Petrosani – Birmingham aveti si anumite facilitati cu privire la transportul bagajelor si al reducerilor pe care le acordam in anumite conditii. In costul biletului puteti transporta in cala 40 kg de bagaj dar si un bagaj de mana. De reduceri beneficiaza copiii de 2-12 ani si grupurile de mai mult de 5 persoane. Atunci cand calatoriti insotiti de copii de pana la 2 ani, daca pe parcursul calatoriei ii tineti in brate, nu va trebui sa platiti nimic pentru acestia.

Retineti! Suntem o firma de transport persoane Anglia atenta la nevoile pasagerilor sai. Ne puteti contacta pentru orice informatie cu privire la serviciul de transport international persoane Anglia pe care o doriti!

petrosani birmingham anglia autocar

germania autocar