petrosani coventry 

Transport persoane Petrosani Coventry

Doriti sa calatoriti in Coventry si sunteti in momentul in care cautati cea mai buna alternativa de transport! Ati ajuns unde trebuie! Noi va putem pune la dispozitie transport de persoane PETROSANI – COVENTRY cu autocarul intr-o oferta ce cuprinde mijloace de transport de ultima generatie, soferi experimentati si costuri pe care si le poate permite orice persoana.

Transport autocar Petrosani Coventry

Asiguram transport cu autocarul Petrosani – Coventry cu Setra, Mercedes sau Scania Irizar, autocare in care veti simti confortabil datorita dotarilor pe care le au.

Curse autocar Petrosani Coventry

Clientii pot opta intre cele 3 curse de autocar Petrosani – Coventry, organizate in fiecare zi de LUNI, MIERCURI si VINERI, saptamanal, dinPiata Victoriei (statia de maxi-taxi), la 9 dimineata.

Bilete autocar Petrosani Coventry

Daca un bilet de avion pentru o asemenea cursa poate ajunge la aproximativ 200 de Euro, sau pentru o calatorie cu masina personala trebuie sa platiti aproximativ 300 de Euro, pentru un bilet de autocar trebuie sa platiti 100 de Euro. In plus, achizitionand de la noi  bilete de autocar Petrosani – Coventry puteti transporta in cala un bagaj voluminos dar si un bagaj de mana. Bagajul pe care il puteti transporta fara a mai plati nimic in plus fata de costul biletului poate fi distribuit in doua genti de voiaj a caror greutate totala este de 40 de kg. Desigur, puteti transporta si o greutate mai mare, dar pentru fiecare kg in plus se plateste suplimentar cate 1 Lira. Se acorda reduceri la costul biletului la grupuri de peste 5 persoane si la copiii de 2-12 ani. In plus, pentru copiii de pana in 2 ani nu va trebui sa platiti nimic daca pe durata calatoriei ii veti tine in brate.

Retineti! Ester Tours, firma de transport persoane Anglia, va ofera orice informatie doriti cu privire la serviciul de transport international persoane Anglia. Contactati-ne!

petrosani coventry anglia autocar

germania autocar