petrosani dover 

Transport persoane Petrosani Dover

Doriti sa gasiti o modalitate de transport de persoane PETROSANI – DOVER cu autocarul? Suntem prezenti si pe Internet pentru a fi mai aproape de nevoile celor care cauta curse de transport caracterizat de siguranta, confort si preturi bune.

Transport autocar Petrosani Dover

Noi oferim transport cu autocarul Petrosani – Dover, in asa fel incat cei aproximativ 2150 km  pe care ii veti parcurge cu autocare de ultima generatie sa nu va oboseasca si sa nu va streseze.

Cursa autocar Petrosani Dover


Organizam curse de autocar Petrosani - Dover, de mai multe ori pe saptamana, dand pasagerilor nostri oportunitatea de a alege ziua potrivita pentru ei. Imbarcarile se fac din Piata Victoriei (statia de maxi-taxi), in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI, din fiecare saptamana, la 9 dimineata. Veti calatori o zi si jumatate in autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar,  climatizate si dotate cu jeturi de ventilatie si diuze directionale, cu monitoare LCD, dvd-player, microfon pentru ghid, toaleta si chiuveta, scaune prevazute cu cotiera,  masuta si suport picioare, rabatabile pentru dormit.

Cumparand bilete de autocar Petrosani – Dover de la noi, veti plati 100 de euro si veti beneficia de servicii deosebit de bune. In costul biletului veti putea sa transportati in cala un bagaj considerabil ca si greutate – 40 de kg. Aveti posibilitatea de a transporta o cantitate de bagaj mai mare, dar pentru fiecare kg ce trece peste cele 40 kg ce intra in costul biletului, va trebui sa platiti cate o lira. Oferim reduceri pentru copii de 2-12 ani, pentru grupuri mai mari de 5 persoane, iar copiii de pana in 2 ani pot fi transportati gratuit daca pe timpul calatoriei sunt tinuti in brate.

*
Retineti! Suntem o firma de transport persoane Anglia ce isi respecta clientii! Pentru orice informatie in legatura cu serviciul de transport international persoane Anglia nu ezitati sa ne contactati!

petrosani dover anglia autocar

germania autocar