petrosani liverpool 

Transport persoane Petrosani Liverpool

Doriti sa calatoriti la Liverpool si cautati modalitatea cea mai buna de transport? Din start va putem spune ca serviciul de transport persoane PETROSANI – LIVERPOOL cu autocarul este cea mai avantajoasa optiune. Afirmatia este sustinuta de urmatoarele argumente: este stresant, obositor si foarte costisitor sa parcurgeti aproximativ 2600 km cu masina personala si este la fel de stresant si costisitor sa calatoriti cu avionul.

Transport cu autocarul Petrosani Liverpool

Alegand serviciul de transport cu autocarul Petrosani – Liverpool cu autocarul veti avea urmatoarele avantaje: platiti 130 Euro/persoana; veti calatori in autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar modern dotate; si veti avea experienta unei calatorii in care veti vedea locuri foarte frumoase.

Curse autocar Petrosani Liverpool

Flota care asigura curse de autocar Petrosani – Liverpool este dotata cu instalatii de ventilatie/climatizare, toalete si chiuvete, frigidere, sisteme audio-tv (dvd player, cd-player, mp3 player), scaune rabatabile accesorizarte cu masute individuale, diuze de aer individuale, lampi de citit pentru fiecare pasager, spatiu generos pentru bagajele de la cala dar si pentru cele de mana etc. Organizam saptamanal curse de autocar Petrosani – Manchester in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI. Plecarile se fac din Piata Victoriei (statia de maxi-taxi), la 9 dimineata.

Bilete autocar Petrosani Liverpool

In pretul platit pentru bilete de autocar Petrosani – Liverpool se pot transporta in cala doua genti de voiaj cu greutate totala de 40 kg; pentru fiecare kg in plus se plateste suplimentar 1 lira. Ester Tours, firma de transport persoane Anglia, ofera reduceri grupurilor mai mari de 5 persoane si copiilor de 2-12 ani. Pentru copiii de pana in 2 ani  care va insotesc in calatorie, nu se plateste nimic suplimentar fata de costul biletului personal pentru cursa, in conditiile in care sunt tinuti in brate pe parcursul traseului.

Retineti!  Va stam la dispozitie telefonic cu orice informatie doriti cu privire la serviciul de transport international persoane Anglia pe care noi il organizam!

petrosani liverpool anglia autocar

germania autocar