petrosani londra 

Transport persoane Petrosani Londra

Londra este un oras atractiv pentru oricine. Un oras in care se gaseste mereu ceva de facut, fie ca e vorba de munca, fie ca este vorba de distractie.  Sunteti unul dintre norocosii care dintr-un anumit motiv urmeaza sa ajunga in Londra, iar acum trebuie sa stabiliti mijlocul de transport? Sa plecati cu avionul este scump si stresant. Sa strabateti peste 2200 km cu masina personala este, de asemenea, scump si stresant. Insa, serviciul de  transport de persoane PETROSANI – LONDRA cu autocarul pe care noi il punem la dispozitie este sigur, confortabil si economic.

Transport autocar Petrosani Londra

Organizam curse de autocar Petrosani - Londra saptamanal, in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI, la ora 9 dimineata. Imbarcarile se fac din Piata Victoriei (statia de maxi-taxi). Serviciul de transport cu autocarul Petrosani - Londra este sigur pentru ca se calatoreste in autocare de ultima generatie conduse de profesionisti; este confortabil pentru ca aceste autocare sunt dotate cu cu aer conditonat cu jeturi de ventilatie si diuze directionale, cu monitoare LCD, dvd-player, microfon pentru ghid, toaleta si chiuveta, scaune cu cotiera,  masuta si suport picioare, rabatabile pentru dormit; si este economic pentru ca un bilet costa 100 de Euro/persoana.

Bilete autocar Petrosani Londra

Cumparand de la noi bilete de autocar Petrosani – Londra, veti beneficia de reduceri atunci cand calatoriti intr-un grup mai mare de 5 persoane. De asemenea, pentru copiii de 2-12 se plateste jumatate din costul unui bilet. Veti putea transporta fara sa platiti bilet, un copil de pana la 2 ani, daca il veti tine in brate. Suntem o firma de transport persoane Anglia atenta la nevoile pasagerilor!

Retineti! Asiguram transport international persoane Anglia in cele mai bune conditii ! de siguranta si confort! Contactati-ne si veti primi mai multe informatii cu privire la cursa de care sunteti interesati!

petrosani londra anglia autocar

germania autocar