petrosani luton 

Transport persoane Petrosani Luton

Sunteti aici pentru ca cel mai probabil sunteti in cautarea unui transport de persoane PETROSANI – LUTON cu autocarul. Avand in vedere ca o cursa de acest fel implica parcurgerea a peste 2300 km, este firesc sa cautati un transport sigur, confortabil si economic.

Transport autocar Petrosani Luton

Ati ajuns unde trebuie! Noi va oferim transport cu autocarul Petrosani- Luton organizat cu masini care sa corespunda cerintelor dvs.

Curse autocar Petrosani Luton

Ester Tours, Firma de transport persoane Anglia, va pune la dispozitie curse de autocar Petrosani- Luton cu autocare confortabile si echipate corespunzator drumurilor lungi, Setra, Mercedes sau Scania Irizar. In aceste autocare nu va va fi cald vara, dar nici frig iarna, deoarece sunt dotate cu aer conditionat. In autocarele noastre nu va veti plictisi pe parcursul drumului pentru ca sunt dotate cu monitoare LCD, dvd-player si microfon pentru ghid care va informeaza cu privire la traseul parcurs. In plus, confortul necesar in timpul unei calatorii de peste o zi, nu lipseste!

Achizitionand bilete de autocar Petrosani- Luton de la noi, va veti asigura confortul si siguranta la un pret de 100 Euro/persoana. Cursele din Petrosani catre Luton sunt organizate in fiecare saptamana, in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI, din Piata Victoriei (statia de maxi-taxi). Plecarile se fac la 9 dimineata. In costul biletului aveti asigurata posibilitatea de a transporta in cala un bagaj de 40 kg (cantitatea ce trece peste aceasta greutate se plateste suplimentar cu 1 Lira/1 Kg) si un bagaj de mana. La pretul biletelor se fac reduceri pentru grupuri mai mari de 5 persoane si pentru copii de 2-12 ani. Copiii de pana la 2 ani vor calatori gratuit daca insotitorii ii tin in brate.

Retineti! Atenti la nevoile pasagerilor nostri, asteptam sa fim contactati pentru a furniza informatii cu privire la serviciul de transport international persoane Anglia!

petrosani luton anglia autocar

germania autocar