petrosani maidstone 

Transport persoane Petrosani Maidstone

Ati hotarat sa plecati din orasul Petrosani intr-o calatorie catre orasul Maidstone (Anglia) si, avand in vedere ca aveti de parcurs aproximativ 2200 de km, este firesc sa cautati cea mai buna oferta de transport de persoane PETROSANI – MAIDSTONE cu autocarul.

Transport autocar Petrosani Maidstone

Sunteti unde trebuie! Intre cursele pe care le organizam saptamanal catre Anglia, avem si ceea ce va intereseaza: transport cu autocarul Petrosani - Maidstone. Orasul Maidstone este foarte atractiv din punct de vedere turistic, dar ofera si multe locuri de munca. Motivele pentru care doriti sa il vizitati pot fi numeroase, insa un lucru este cert: in Maidstone trebuie sa ajugeti in siguranta, calatorind confortabil.

Cursa autocar Petrosani Maidstone

Noi organizam curse de autocar Petrosani - Maidstone cu autocare moderne, dotate dotate cu aer conditonat, sistem audio video, toaleta, scaune rabatabile etc. In autocare precum Setra, Mercedes sau Scania Irizar, nu aveti cum sa va simtiti altfel decat confortabil. Serviciile de transport de persoane Petrosani - Maidstone cu autocarul va sunt puse la dispozitie  de trei ori pe saptamana, in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI. Imbarcarile se fac din Piata Victoriei (statia de maxi-taxi), in zilele mentionate anterior, la 9 dimineata.

Pretul cursei este de 100 Euro/persoana, insa, achizitionand bilete de autocar Petrosani- Maidstone de la noi, veti putea beneficia de anumite facilitati.  Puteti transporta 40 kg bagaj la cala si un bagaj de mana fara a plati un cost suplimentar si puteti primi reduceri pentru copiii de 2-12 ani sau daca sunteti intr-un grup de minim 5 persoane. Copiii de pana la 2 ani pot calatori gratuit daca vor fi tinuti in brate pe parcursul traseului.

Retineti! Ester Tours, firma de transport persoane Anglia, este la distanta de un telefon de dvs. Contactati-ne pentru a afla orice informatie doriti cu privire la serviciul de transport international persoane Anglia!

petrosani maidstone anglia autocar

germania autocar