petrosani manchester 

Transport persoane Petrosani Manchester

Sunteti in momentul in care va planificati transportul catre Manchester? Nu ati ajuns intamplator pe acest site pentru ca noi va putem oferi cea mai buna solutie de transport de persoane PETROSANI – MANCHESTER cu autocarul.

Transport autocar Petrosani Manchester

Sensibili si atenti cand vine vorba de nevoile clientilor nostri, organizam curse de transport cu autocarul Petrosani – Manchester dupa criterii ce ii avantajeaza.

Curse autocar Petrosani Manchester

Pasagerii nostri calatoresc cu autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar, marci premium dotate cu aer conditionat cu jeturi de ventilatie si diuze directionale, cu monitoare LCD, dvd-player, microfon pentru ghid, toaleta si chiuveta, scaune rabatabile ce includ cotiera, masuta si suport lombar. Soferii ce deservesc aceste curse de autocar Petrosani – Manchester au experienta si sunt capabili sa va transporte la destinatie fara evenimente neplacute.

Bilete autocar Petrosani Manchester

Un bilet de autocar Petrosani – Manchester costa 120 Euro/persoana. In costul biletului intra si transportul a doua bagaje a caror greutate totala este 40 kg. De asemenea, puteti transporta si un bilet de mana. In anumite situatii se acorda si reduceri: copii de 2-12 ani si grupuri mai mari de 5 persoane. Pe de alta parte, daca sunteti insotitorul unui copil de 2 ani pe care il tineti in brate in timpul calatoriei, nu veti plati nimic in plus fata de biletul personal achizitionat.

Organizam saptamanal curse din peste 30 de orase romanesti catre peste 10 orase din Anglia. Ester Tours, firma de transport persoane Anglia organizeaza curse de autocar Petrosani – Manchester in fiecare saptamana, in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI. Imbarcarea se face din Piata Victoriei (statia de maxi-taxi), la 9 dimineata.

Retineti! Organizam transport de persoane ROMANIA – ANGLIA cu autocarul, atenti la ceea ce clientii nostri au nevoie pe parcursul unor calatorii lungi.
Asteptam intrebarile dvs in legatura cu serviciul de transport international persoane Anglia pe care il organizam saptamanal!

!

petrosani manchester anglia autocar

germania autocar