petrosani milton keynes 

Transport persoane Petrosani Milton Keynes

Milton Keynes este situat la aproximativ 2336 km de orasul Petrosani, astfel incat trebuie sa aveti in vedere ca pentru o asemenea cursa aveti nevoie de un transport de persoane PETROSANI – MILTON KEYNES cu autocarul in conditii de confort si siguranta.

Transport autocar Petrosani Milton Keynes

Faptul ca va aflati pe acest site nu este intamplator, deoarece noi asiguram transport cu autocarul Petrosani - Milton Keynes cu masini dotate cu echipament si facilitati care respecta cele mai înalte cerinte conduse de soferi cu experienta capabili sa va duca la destinatia dorita in cele mai bune conditii.

Curse autocar Petrosani Milton Keynes

Organizam curse de autocar Petrosani - Milton Keynes cu Setra, Mercedes sau Scania Irizar de trei ori pe saptamana, astfel incat clientii nostri sa poata alege ziua potrivita pentru ei. Imbarcarile se fac in Piata Victoria (statia de maxi-taxi), la 9 dimineata, in fiecare zi de LUNI, MIERCURI si VINERI.

Costul unui bilet este de 100 de Euro/persoana, in acest pret avand posibilitatea de a transporta in cala un bagaj de 40 kg (cantitatea ce trece peste aceasta greutate se plateste suplimentar cu 1 Lira/1 Kg) repartizat in doua genti de voiaj, dar si un bagaj de mana. Achizitionand bilete de autocar Petrosani - Milton Keynes de la Ester Tours, firma de transport persoane Anglia, veti beneficia de reduceri pentru grupuri mai mari de 5 persoane, dar si pentru copii de 2-12 ani. Pentru a nu plati bilet pentru copiii mai mici de 2 ani, acestia pot fi tinuti in brate de catre insotitori pe tot parcursul calatoriei.

 *******

Retineti! Alegand sa faceti cu noi  curse de transport international persoane Anglia, va veti asigura o calatorie sigura, fara stres, dar si economica!
Contactati-ne pentru mai multe informatii!

petrosani milton keynes anglia autocar

germania autocar