pitesti birmingham 

Transport autocar Pitesti – Birmingham

Ester Tours ofera transport autocar Pitesti catre Birmingham in cele mai bune conditii! Pentru servicii de transport cu autocare si microbuze Pitesti catre Birmingham, compania noastra va pune la dispozitie: autocare de ultima generatie dotate cu aer conditonat, sistem audio video, toaleta, scaune rabatabile; si microbuze de 8+1, confortabile si echipate corespunzator drumurilor lungi. Sunt numeroase motive pentru care sa ne alegeti pe noi, ne vom rezuma la cele mai importante: va oferim bilete de transport autocar Pitesti catre Birmingham la preturi rezonabile,  puteti alege din cele trei curse de transport organizate saptamanal si, in anumite conditii, puteti beneficia si de reduceri.

Transport persoane Pitesti – Birmingham
Cu transport persoane Pitesti catre Birmingham puteti merge in acest oras din dorinta de a va gasi un loc de munca mai bun!  Aici veti putea gasi locuri de munca pentru: muncitori calificati si necalificati, menajere, bone, ingrijire batrani, asistente medicale etc. Avand in vedere ca aveti de ales intre trei curse de transport persoane Pitesti catre Birmingham organizate saptamanal, puteti ajunge la locul indicat de angajator in timp util.

Curse autocar Pitesti - Birmingham
Serviciul de transport international pe care il oferim include saptamanal trei curse autocar Pitesti catre Birmingham. Aceste curse sunt organizate in zilele de  Luni, Miercuri si Vineri. Plecarile se fac din parcarea Peco  OMV (vama), la ora 3 dimineata.  Nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatie cu privire la curse autocar Pitesti catre Birmingham.

Bilete autocar Pitesti - Birmingham
Pentru aceasta calatorie puteti achizitiona bilete autocar Pitesti catre Birmingham la pretul de 100 Euro/persoana, dar si mai ieftin daca optati pentru varianta dus-intors. In costul biletului intra si bagajul de 40 kg de la cala si un bagaj de mana. De asemenea, oferim reduceri pentru copiii de 2-12 ani si grupurilor mai mari de 5 persoane care cumpara bilete autocar Pitesti catre Birmingham de la noi. Copiii de pana la 2 ani vor putea sa calatoreasca gratuit daca sunt tinuti in brate de catre insotitori.

 

pitesti birmingham anglia autocar

germania autocar