pitesti coventry 

Transport autocar Pitesti – Coventry

Ester Tours vine in sprijinul dumneavoastra oferindu-va transport autocar Pitesti catre Coventry. Cu noi veti ajunge la destinatia dorita in conditii de siguranta! In plus, alegand sa calatoriti cu un autocar sau microbuz, veti avea mai multe avantaje decat daca ati calatori cu un avion sau masina personala: costurile sunt mult mai mici, confortul va este asigurat si puteti transporta un bagaj voluminos. Autocarele cu care se realizeaza calatoriile sunt moderne si sunt dotate cu aer conditonat, sistem audio video, toaleta, scaune rabatabile etc, tocmai pentru a face fata drumurilor pe distante mare. Serviciul de transport autocar Pitesti catre Coventry oferit de noi reprezinta cea mai buna alegere atunci cand aveti de parcurs aceasta distanta.

Transport persoane Pitesti - Coventry

 Realizam transport persoane Pitesti catre  Coventry  cu autocare dotate cu scaune extra-moi, spatare de spate mai inalte, aer conditionat cu ajustare fina, monitoare mari, lumini de lectura LED si iluminare LED pentru culoar, microfon pentru ghid, toaleta si chiuveta etc. Soferii autocarelor si microbuzelor care va duc la destinatie sunt experimentati si pregatiti sa faca fata distantelor lungi. Pentru orice informatie cu privire la cursele de autocar Pitesti catre Coventry  pe care le realizam nu ezitati sa ne contactati.

Curse autocar Pitesti - Coventry 

Saptamanal, aveti posibilitatea de a alege intre cele trei curse autocar Pitesti catre Coventry. Aceste curse sunt realizate in zilele de  Luni, Miercuri si Vineri. Pasagerii pentru curse autocar Pitesti catre Milton Northampton trebuie sa se prezinte in parcarea Peco OMV (vama), mai inainte de ora 3 dimineata – ora de plecare a curselor.

Bilete autocar Pitesti - Coventry 

Cumparati bilete autocar Pitesti catre Coventry  la pretul de 100 Euro/persoana si veti beneficia si de transport gratuit a 40 kg bagaj, repartizat in doua genti de voiaj, ce va fi depozitat la cala. Grupurile  de peste 5 persoane si copiii de 2-12 ani primesc reduceri la cumpararea de bilete autocar Pitesti catre Coventry.

 

pitesti coventry anglia autocar

germania autocar