pitesti dover 

Transport autocar Pitesti – Dover

Locuiti in Pitesti sau in imprejurimi si cautati transport autocar Pitesti catre Dover? Ester Tours va ofera toate conditiile necesare realizarii unei curse de transport in cele mai bune conditii! Suntem prezenti pe piata transportatorilor din Romania de foarte multa vreme si experienta pe care o avem in domeniu ne ajuta sa organizam in cele mai bune conditii transport international. Alegand transport autocar Pitesti catre Dover de la compania noastra, puteti bifa o calatorie reusita! Dover este un oras - port important situat inpartea de sud-est a Anglie, iar calatoria catre acest oras necesita tranzitarea Ungariei, Austriei, Germaniei si Frantei, context in care veti putea vedea locuri absolut fascinante.

Transport persoane Pitesti – Dover

Asiguram curse de transport persoane Pitesti catre Dover cu microbuze modern utilate ce va pot transporta direct la adresa dorita si cu autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar, climatizate si dotate cu toaleta ecologica,  scaune cu cotiera,  masuta si suport picioare, televizoare etc, in care nu veti simti oboseala traseului. Serviciul de transport persoane Pitesti catre Dover face parte din alte zeci de curse de transport international pe care le punem la dispozitia clientilor nostri.

Curse autocar Pitesti – Dover

Punem la dispozitia dumneavoastra curse autocar Pitesti catre Dover in zilele de Luni, Miercuri si Vineri, saptamanal. Plecarile se fac din parcarea Peco  OMV (vama), la ora 3 dimineata. Ne puteti contacta pentru orice alta informatie doriti cu privire la curse autocar Pitesti catre Dover.

Bilete autocar Pitesti – Dover

La achizitionarea de bilete autocar Pitesti catre Dover oferim reduceri considerabile pentru grupuri  de peste 5 persoane) si pentru copii de 2-12 ani. Pretul unui bilet autocar Pitesti catre Dover este de 100 Euro/persoana. In pretul unui bilet de autocar puteti transporta 40 kg bagaj la cala, repartizat in doua genti de voiaj, si un bagaj de mana.

 

pitesti dover anglia autocar

germania autocar