pitesti liverpool 

Transport autocar Pitesti – Liverpool

Ester Tours va ofera cu regularitate transport autocar Pitesti catre Liverpool, in conditii de calatorie sigure si confortabile. Liverpool este un important oras din Anglia in care veti putea gasi un job bine platit. Cu studii superioare sau nu, urmariti si job-urile pe care le ofera companiile din acest oras si planificati-va o cursa de transport, in functie de ziua pe care o doriti. Serviciul de transport autocar Pitesti catre Liverpool, face parte din alte numeroase curse de transport international pe care le asiguram saptamanal.

Transport persoane Pitesti - Liverpool 

Cursele de transport persoane Pitesti catre Liverpool sunt asigurate de soferi bine pregatiti al caror scop este de a transporta in conditii de siguranta si confort pasagerii. Se calatoreste cu autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar, climatizate si dotate cu jeturi de ventilatie si diuze directionale, cu monitoare LCD, dvd-player, microfon pentru ghid, toaleta si chiuveta, scaune prevazute cu cotiera,  masuta si suport picioare, rabatabile pentru dormit. Ester Tours va asigura curse de transport persoane Pitesti catre Liverpool in cele mai bune conditii.

Curse autocar Pitesti - Liverpool 

Va sunt puse la dispozitie trei curse autocar Pitesti catre Liverpool, in zilele de Luni, Miercuri si Vineri din fiecare saptamana. Plecarile se fac din parcarea Peco  OMV (vama), la ora 3 dimineata. 
De asemenea, pe langa curse autocar Pitesti catre Liverpool, organizam curse rapide de transport cu  microbuzul  pe intreg  teritoriul Angliei,  direct  la adresa  dorita.

Bilete autocar Pitesti - Liverpool 

Alegand sa achizitionati bilete autocar Pitesti catre Liverpool de la noi, veti beneficia de o calatorie excelenta. Costul unui bilet de transport este de 130 Euro/persoana. Achizitionati bilete autocar Pitesti catre Liverpool si veti avea mai multe beneficii. Pentru a afla mai multe informatii despre aceasta cursa, nu ezitati sa ne contactati!

 

pitesti liverpool anglia autocar

germania autocar