pitesti londra 

Transport autocar Pitesti – Londra

Cautati transport autocar Pitesti catre Londra? Londra este orasul in care oricine vrea sa ajunga din motive ce tin de locul de munca sau din dorinta de a-l vizita turistic. Plecand din Pitesti veti avea de parcurs peste 2400 km, ceea ce inseamna ca va trebuie un transport confortabil si sigur. Din acest motiv Ester Tours organizeaza transport international numai cu microbuze si autocare echipate modern. Asiguram transportul in numeroase orase europene, iar transport autocar Pitesti catre Londra reprezinta una dintre prioritatile noastre!

Transport persoane Pitesti - Londra

Realizam curse de transport persoane Pitesti catre Londra cu autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar. In aceste autocare nu va veti plictisi pe parcursul drumului pentru ca sunt dotate cu monitoare LCD, dvd-player si microfon pentru ghid care va informeaza cu privire la traseul parcurs. De asemenea, aceste autocare sunt climatizate. Modul in care se realizeaza transportul international reprezinta o prioritate pentru noi, iar cursele de transport persoane Pitesti catre Londra reprezinta o parte integranta a acestei prioritati.

Curse autocar Pitesti –Londra

Saptamanal, oferim curse autocar Pitesti catre Londra, in zilele de  Luni, Miercuri si Vineri. Imbarcarile pentru curse autocar Pitesti catre Londra. se realizeaza la ora 3 dimineata,  din parcarea Peco  OMV (vama), in oricare dintre zilele amintite anterior.

Bilete autocar Pitesti - Londra

Achizitionati bilete autocar Pitesti catre Londra la pretul de 100 Euro/persoana si veti avea asigurat si transportul unui bagaj de 40 kg. Acordam reduceri la costul biletelor autocar Pitesti catre Londra pentru grupuri  de peste 5 persoane si pentru copii de 2-12 ani. Pentru orice informatie cu privire la traseu, cursa, loc de plecare etc, nu ezitati sa ne contactati! Indiferent de motivul pentru care doriti sa ajungeti in Londra, compania noastra va ajuta sa faceti primul pas purtandu-va in siguranta la destinatie!

 

pitesti londra anglia autocar

germania autocar