pitesti maidstone 

Transport autocar Pitesti – Maidstone

Cautati transport autocar Pitesti catre Maidstone? Indiferent de motivele pentru care doriti sa calatoriti in orasul Maidstone, este sigur ca va doriti sa calatoriti confortabil, sa ajungeti cu bine la destinatie si sa platiti un pret mai mic. Ester Tours va poate indeplini toate aceste conditii si mai mult de atat. Orasul Maidstone situat la 51 km sud-est Londra si la 2362 km de Pitesti, ceea ce inseamna ca veti avea de parcurs un traseu lung pentru care este nevoie de un transport capabil sa-l parcurga. In plus, de la noi veti obtine bilete de transport autocar Pitesti catre Maidstone la preturi foarte mici, ce nu pot fi comparate cu costurile unui bilet de avion sau cele pe care le-ati plati calatorind cu masina proprie.

Transport persoane Pitesti - Maidstone

Autocarele care asigura transport persoane Pitesti catre Maidstone sunt modern echipate. In autocarele cu care veti calatori nu va va fi cald vara, dar nici frig iarna, deoarece sunt dotate sistem de climatizare climatronic. In plus, nu lipseste nici confortul necesar in timpul unei calatorii de o zi: toaleta si chiuveta, scaune cu cotiera,  masuta si suport picioare, rabatabile pentru dormit. Serviciul de transport persoane Pitesti catre Maidstone este realizat cu autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar.

Curse autocar Pitesti - Maidstone

Asiguram curse autocar Pitesti catre Maidstone saptamanal. Zilele pentru care va puteti programa pentru plecari in Maidstone sunt: Luni, Miercuri si Vineri. Imbarcarea pentru curse autocar Pitesti catre Maidstone. se face la ora 3 dimineata,  din parcarea Peco  OMV (vama), in oricare dintre zilele amintite anterior.

Bilete autocar Pitesti - Maidstone

Punem la dispozitia dvs. bilete autocar Pitesti catre Maidstone la 100 Euro/persoana. Oferim reduceri considerabile pentru grupuri  de peste 5 persoane) si pentru copii de 2-12 ani. Cu
bilete autocar Pitesti catre Maidstone beneficiati de o calatorie sigura si placuta!

 

pitesti maidstone anglia autocar

germania autocar