pitesti milton-keynes 

Transport autocar Pitesti – Milton Keynes

Ne dorim sa venim in sprijinul celor care vor sa calatoreasca la preturi mici, confortabil si in siguranta si oferim transport autocar Pitesti catre Milton Keynes. Flota pe care o punem la dispozitia clientilor nostri pentru transport transport autocar Pitesti catre Milton Keynes. este formata din autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar, in care veti simti pe deplin confortul in fiecare excursie lunga. Acestea au fost prevazute cu scaune extra-moi, spatare de spate mai inalte, aer conditionat cu ajustare fina, monitoare mari, lumini de lectura LED si iluminare LED pentru culoar, microfon pentru ghid, toaleta si chiuveta etc. De asemenea, pasagerii pot fi transportati cu microbuze de 8+1 locuri, confortabile si echipate corespunzator.

Transport persoane Pitesti - Milton Keynes

Sunt numeroase motive pentru care sa alegeti transport persoane Pitesti catre Milton Keynes cu Ester Tours, ne vom rezuma la cele mai importante: va oferim bilete de autocar si microbuz la preturi foarte mici, oferim reduceri la bilete in unele situatii; veti calatori confortabil si sigur etc.  Serviciul de transport persoane Pitesti catre Milton Keynes va este oferit in cele mai bune conditii, in asa fel incat sa ajungeti cu bine si multumiti la destinatie.

Curse autocar Pitesti - Milton Keynes

Din numeroasele curse de transport international pe care le oferim saptamanal fac parte si cele trei curse autocar Pitesti catre Milton Keynes. Aceste curse sunt organizate in zilele de  Luni, Miercuri si Vineri. Plecarile curselor autocar Pitesti catre Milton Keynes se fac din parcarea Peco OMV (vama), in oricare dintre zilele mentionate, la ora 3 dimineata. 

Bilete autocar Pitesti - Milton Keynes

Achizitionati bilete autocar Pitesti catre Milton Keynes la pretul de 100 Euro/persoana si veti beneficia si de transport gratuit a 40 kg bagaj. Grupurile  de peste 5 persoane si copiii de 2-12 ani primesc reduceri la cumpararea de bilete autocar Pitesti catre Milton Keynes.

 

pitesti milton-keynes anglia autocar

germania autocar