ploiesti birmingham 

Transport persoane Ploiesti Birmingham cu autocarul

Din anumite motive doriti sa calatoriti in orasul Birmingham?  In situatia in care ati ales sa va deplasati in acest oras in care in prezent traiesc foarte multi romani,  noi va oferim transport de persoane PLOIESTI– BIRMINGHAM cu autocarul. Autocarele puse la dispozitia pasagerilor  (Setra, Mercedes sau Scania Irizar) sunt moderne si sunt dotate cu aer conditonat, sistem audio video, toaleta, scaune rabatabile etc, astfel incat sa faca fata cu succes drumurilor lungi.

Transport cu autocarul Ploiesti Birmingham

Organizam transport cu autocarul Ploiesti - Birmingham, cu autocare de ultima generatie de 3 ori pe saptamana.

 

Curse de autocar Ploiesti Birmingham

Pentru curse de autocar Ploiesti- Birmingham va puteti  imbarca in zilele de DUMINICA, MARTI si JOI, din fiecare saptamana, la ora 23, de la PECO PETROM (zona Carrefour de la METRO).

Bilete autocar Ploiesti Birmingham

Achizitionand bilete de autocar Ploiesti - Birmingham pentru un pret de 100 Euro/ persoana va asigurati un transport in siguranta si confort. Pentru orice cursa catre Anglia pe care o achizitionati de la noi sunt situatii in care vi se fac reduceri: in situatia in care calatoriti in grupuri de peste 5 persoane; pentru copii cu varsta de 2-12 ani, pentru care se plateste doar 50% din costul unui bilet normal; si pentru copiii de pana in 2 ani, pe care daca ii veti tine in brate vor calatori gratuit. In pretul unui bilet puteti transporta in cala un bagaj de 40 kg distribuit in doua genti de voiaj, dar si un bagaj de mana. Pentru cantitatea de bagaj ce depaseste 40 kg se plateste suplimentar, 1 lira pentru 1 kg de bagaj.

Retineti! Cu Ester Tours, firma de transport persoane in Anglia, sunteti mai aproape de scopul pe care vi-l propuneti! Contactati-ne pentru ori informatie de care aveti nevoie in legatura cu serviciul de transport international persoane Anglia!

ploiesti birmingham anglia autocar

germania autocar