ploiesti coventry 

Transport persoane Ploiesti Coventry cu autocarul

Firma Ester Tours a fost infiintata pentru a veni in sprijinul celor care vor sa calatoreasca la preturi mici, confortabil si in siguranta cu autocarele. Parcul auto cu masinile caruia calatoresc clientii nostri interesati de transport de persoane ROMANIA-ANGLIA cu autocarul este format din: autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar, dotate cu aer conditonat cu jeturi de ventilatie si diuze directionale, cu monitoare LCD, dvd-player, microfon pentru ghid, toaleta si chiuveta, scaune prevazute cu cotiera,  masuta si suport picioare, rabatabile pentru dormit. In plus, cursele de transport persoane PLOIESTI– COVENTRY cu autocarul sunt asigurate de soferi bine pregatiti al caror scop este de a transporta in conditii de siguranta si confort pasagerii!

Transport cu autocarul Ploiesti Coventry

Cu noi puteti beneficia de transport cu autocarul Ploiesti- Coventry, de 3 ori pe saptamana: DUMINICA, MARTI si JOI.

Curse autocar Ploiesti Coventry

Organizam curse de autocar Ploiesti- Coventry de la PECO PETROM (zona Carrefour de la METRO), la ora 23, in zilele mentionate.

Bilete autocar Ploiesti Coventry

Va oferim bilete de autocar Ploiesti - Coventry la preturi ce nu pot fi comparate cu costurile unui bilet de avion sau cele pe care le-ati plati calatorind cu masina proprie. Costul unui bilet este de 100 Euro/persoana. In plus, veti putea transporta un bagaj voluminos de 40 kg, la cala, fara a plati un cost suplimentar. Pentru fiecare kg de bagaj suplimentar se plateste o lira in plus.  Se acorda reduceri grupurilor mai mari de 5 persoane si copiilor de 2-12 ani. Copiii de pana in 2 ani pot calatori gratuit daca sunt tinuti in brate de insotitori.

Retineti! Cu Ester Tours, firma de transport persoane Anglia, va veti asigura o calatorie placuta la cele mai bune standarde de
transport international persoane Anglia!

ploiesti coventry anglia autocar

germania autocar