ploiesti dover 

Transport persoane Ploiesti Dover cu autocarul

Tinand cont ca viata economica a orasului Dover se axeaza pe Portul Dover, folosit de feriboturi si de navele de croaziera, v-ati propus poate sa calatoriti catre acest oras in cautarea unui loc de munca. Dar  Dover este si un oras turistic, poate ca scopul dvs este turistic. Indiferent de scopul pe care il aveti noi va punem la dispozitie Transport de persoane PLOIESTI– DOVER cu autocarul, constienti ca o cursa in care se tranziteaza 4 tari (Ungaria, Austria, Germania, Franta) si se parcurg aproximativ 2400  km necesita conditii de siguranta si confort.

Transport cu autocarul Ploiesti Dover

Din acest motiv serviciul de transport cu autocarul Ploiesti-Dover se face cu autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar, echipate pentru drumuri lungi, cu aer conditonat, sistem audio video, toaleta, scaune rabatabile etc.

Curse de autocar Ploiesti Dover

Asiguram curse de autocar Ploiesti - Dover, in fiecare saptamana. Pasagerii se imbarca seara, la ora 23, in zilele de DUMINICA, MARTI si JOI,  de la PECO PETROM (zona Carrefour de la METRO). Va veti imbarca intr-o cursa sigura si confortabila, platind un bilet de 100 Euro/persoana. 

Bilete autocar Ploiesti Dover

Achizitionand bilete de autocar Ploiesti – Dover de la noi, veti putea primi reduceri pentru grupuri mai mari de 5 persoane si pentru copii cu varste cuprinse intre 2 si 12 ani. Pentru copiii mai mici de 2 ani nu se plateste cursa daca va fi tinut in brate de catre insotitor. In costul biletului aveti posibilitatea de a transporta un bagaj voluminos la cala -40 kg repartajat in doua genti de voiaj. Tot la cala se poate transporta si bagaj suplimentar, dar ce trece de greutatea admisa se plateste cu 1 Lira/1 Kg.


Retineti! Suntem o firma de transport persoane Anglia ce pune la dispozitia pasagerilor sai toata experienta si priceperea cu scopul organizarii unui transport international persoane Anglia la standardele cele mai bune! Nu ezitati sa ne contactati!

ploiesti dover anglia autocar

germania autocar