ploiesti liverpool 

Transport persoane Ploiesti Liverpool cu autocarul

Ati hotarat sa plecati din orasul Ploiesti intr-o calatorie catre orasul Liverpool (Anglia) si, avand in vedere ca aveti de parcurs aproximativ 2884 de km, este firesc sa cautati cea mai buna oferta de transport persoane PLOIESTI - LIVERPOOL cu autocarul.

Transport cu autocarul Ploiesti Liverpool

Sunteti unde trebuie! Intre cursele pe care le organizam saptamanal catre Anglia, avem si ceea ce va intereseaza: transport cu autocarul Ploiesti - Liverpool. Orasul Liverpool este foarte atractiv din punct de vedere turistic, dar ofera si multe locuri de munca. Motivele pentru care doriti sa il vizitati pot fi numeroase, insa un lucru este cert: in Liverpool trebuie sa ajugeti in siguranta, calatorind confortabil.

Curse de autocar Ploiesti Liverpool

Organizam curse de autocar Ploiesti - Liverpool cu autocare moderne, dotate cu aer conditonat, sistem audio video, toaleta, scaune rabatabile etc. In autocare precum Setra, Mercedes sau Scania Irizar, nu aveti cum sa va simtiti altfel decat confortabil. Serviciile de transport de persoane Ploiesti - Liverpool cu autocarul va sunt puse la dispozitie  de trei ori pe saptamana, in zilele de DUMINICA, MARTI si JOI. Imbarcarile se fac de la PECO PETROM (zona Carrefour de la METRO), in zilele de DUMINICA, MARTI si JOI, din fiecare saptamana, la ora 23.

Bilete de autocar Ploiesti Liverpool

Pretul cursei este de 100 Euro/persoana, insa, achizitionand bilete de autocar Ploiesti - Liverpool de la noi, veti putea beneficia de anumite facilitati.  Puteti transporta 40 kg bagaj la cala si un bagaj de mana fara a plati un cost suplimentar si puteti primi reduceri pentru copiii de 2-12 ani sau daca sunteti intr-un grup de minim 5 persoane. Copiii de pana la 2 ani pot calatori gratuit daca vor fi tinuti in brate pe parcursul traseului.

Retineti! Ester Tours, firma de transport persoane Anglia, este la distanta de un telefon de dvs. Contactati-ne pentru a afla orice informatie doriti cu privire la serviciul de transport international persoane Anglia!

ploiesti liverpool anglia autocar

germania autocar