ploiesti londra 

Transport persoane Ploiesti Londra cu autocarul

Londra, orasul in care traiesc  mai mult de 270 de nationa­litati are multe de oferit. Sunteti unul dintre norocosii care cauta transport de persoane PLOIESTI– LONDRA cu autocarul?  Indiferent de motivul pentru care doriti sa ajungeti in acest oras, o cursa de autocar care sa va asigure un transport confortabil si in siguranta este primul lucru de care aveti nevoie.

Transport autocar Ploiesti Londra

Aveti de parcurs nu mai putin de 2500 de km, de aceea va oferim un transport cu autocarul Ploiesti - Londra in masini de ultima generatie, autocare dotate corespunzator drumurilor lungi cu tehnologie de incalzire si aer conditionat, nivel scazut de zgomot, compartiment mare pentru bagaje etc.

Curse autocar Ploiesti Londra

Noi punem la dispozitia pasagerilor curse de autocar Ploiesti- Londra cu plecare de la PECO PETROM (zona Carrefour de la METRO), in fiecare saptamana, in zilele de DUMINICA, MARTI si JOI, seara, la ora 23. Serviciul de transport cu autocarul Ploiesti – Londra face parte din alte servicii de transport similare pe care le organizam din Romania in Anglia.

Bilete autocar Ploiesti Londra

Punem la dispozitia pasagerilor bilete de autocar Ploiesti- Londra la pretul de 100 Euro/persoana. Acordam reduceri grupurilor mai mari de 5 persoane si copiilor cu varste intre 2 si 12 ani. Pentru orice cursa de transport international persoane Anglia, pentru copiii cu varste de pana in 2 ani pe care insotitorii ii tin in brate nu se plateste cursa. Bagajul pentru care nu trebuie sa platiti suplimentar pretului de bilet este de 40 kg – acesta va fi transportat la cala. In costul biletului puteti transporta si un bagaj de mana. Pentru un bagaj suplimentar la cala, se plateste in plus 1 Lira/Kg.

Retineti! Suntem o firma de transport persoane Anglia atenta la dorintele dvs si asteptam sa ne contactati pentru orice informatie de care aveti nevoie in legatura cu serviciul de transport international persoane Anglia!

ploiesti londra anglia autocar

germania autocar